03-05-2020 23:34
witam,
mam konto direct i nie mam karty. (powiedzmy ze nie chce bo nie spelnialbym warunku obrotu 300 zl /msc).
czy moge zamowic w aplikacji karte mastercard w telefonie i wtedy moge ja placic telefonem i nie mam warunku tego obrotu 300 zl do spelnienia zeby nie naliczyla sie oplata????? wyplacac z bankomatu moglbym wtedy blikiem (raz w msc za darmo, drugi raz zdaje sie 2.5 zl),
ps. rozumiem ze taka karta nie ma nr karty ani kodu cvc zeby placic ja w internecie?
04-05-2020 22:56
Miło mi czytać, że jesteś naszym klientem
Oczywiście możesz korzystać tylko z karty Mastercard w telefonie. Jest ona bez żadnych dodatkowych warunków darmowa. Służy do płatności w punktach usługowo - handlowych. Nie zapłacisz nią w internecie
Przy koncie Direct możesz bezpłatnie wypłacać pieniądze BLIKIEM w naszych bankomatach oraz sieci Planet Cash. Dodatkowo raz w cyklu rozliczeniowym możesz wypłacić pieniądze BLIKIEM z innego bankomatu. Druga i kolejna wypłata faktycznie kosztuje 2,5 zł. Cykl rozliczeniowy trwa od 29 dnia miesiąca do 28 dnia miesiąca kolejnego.
Dziękujemy za zgłoszenie. Przekazałem Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu i to sprawdzimy.
08-11-2024Aplikacja nadal nie działa. Brak na stronie jakiejkolwiek informacji na ten temat. Niestety jestem coraz mniej zadowolony z tego banku.
08-11-2024Mieliśmy wczoraj problemy z działaniem aplikacji. Rozwiązaliśmy już je. Jeśli na Twoim koncie nie pojawiła się wpłata, napisz do nas na czacie, który w aplikacji znajdziesz na dole.
08-11-2024