Odpowiedz

Zmiana wizerunku karty

Witam, ostatnio założyłem konto Direct 18-26 i podczas zakładania konta w banku pani powiedziała mi żebym sobie wybrał wizerunek karty i to zrobiłem, jednak gdy otrzymałem kartę stwierdziłem że wolałbym sobie zmienić na własne zdjęcie i gdy wchodzę w karty i opcje zmiany wizerunku karty to nie mam tam mojej karty (karta jest aktywna), w jaki sposób mógłbym rozwiązać ten "problem" ?

Odpowiedz
0 Lajków
krypa515
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
16-09-2016
Wiadomość 1 z 2 (4 227 wyświetleń)

Re.: Zmiana wizerunku karty

Wizerunek karty możesz zmienić tylko raz w miesiącu. 

Pierwsze wydanie karty z własnym wizerunkiem do konta Direct 18-26 jest bezpłatne. Za każdą kolejną zmianę wizerunku pobierzemy opłatę 15 zł

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
145
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (4 192 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dzień dobry.

Bardzo dziękuję za pomoc.
Rzeczywiście pomogło wyczyszczenie Google Play services. Mogę ponownie zalogować się starymi kluczami.
Ale nowego klucza dodać niestety nie mogę.
Wyskakuje błąd w ap...

03-04-2026
Re: Problem z logowaniem w aplikacji przy użyciu klucza U2F

Dodanie pierwszego klucza musi być zautoryzowane np. kartą na urządzeniu z NFC lub w placówce lub przez mObywatela. Każdy kolejny klucz klient może aktywować samodzielnie w Moim ING. Aby to zrobić, na

...

03-04-2026
Re.: Wprowadzenie Samsung Pay

Minęło prawie pół roku i cisza w kwestii wprowadzenia Samsung Pay ( Samsung Wallet). Samsung wprowadził promocje na swoje produkty i oferuje gratisy po wykonaniu kilku płatności samsung Wallet ale cóż...

02-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy