21-10-2016 15:50
Witam , czy posiadając kartę zbliżak Visa mogę wypłacać gotówke w każdym zbliżeniowym bankomacie za darmo , czy tylko w bankomatach ING ? Czy kartą tą moge wpłacać pieniądze na konto w bankomacie ?
22-10-2016 21:19
W przypadku karty wydanej do 10.10.2016r., możesz wypłacać z każdego bankomatu zbliżeniowego gotówkę bezpłatnie.
Dla kart zamówionych od 10.10.2016r., naliczymy opłatę w zależności od wariantu posiadanego konta.
Jeżeli posiadasz Konto Komfort możesz wypłacać gotówkę bez ograniczeń i bezpłatnie z w każdym bankomacie zbliżeniowym.
Dla Konta Direct pozostają bezpłatne naszego bankomaty oraz sieci Planet Cash. Z pozostałych bankomatów możesz wypłacić gotówkę bezpłatnie raz w okresie rozliczeniowym, za każdą kolejną naliczymy opłatę 2,50 PLN.
Okres rozliczeniowy liczymy od 29 dnia danego miesiąca do 28 dnia kolejnego miesiąca.
Informację o opłatach znajdziesz również w Tabeli Opłat i Prowizji.
Kartą VISA Zbliżak nie ma możliwość wpłaty gotówki we wpłatomacie.
Mateusz dzięki za odpowiedź. Pozostaje zatem pytanie czy ING rozważa wprowadzenie takiej samej możliwości dla wersji przeglądarkowej jak dla wersji mobilnej? Chodzi o możliwość wyłączenia konieczności
... 21-07-2026Cześć,
moja rata kapitałowa wynosi 1000 zł i taką kwotą zrobiłam nadpłatę w aplikacji. Chciałabym skrócić okres kredytowania, a z automatu zmniejszło mi ratę.
Czy aby to zrobić to należy wejść w apce
... 21-07-20261. Takie rozwiązanie działa w aplikacji mobilnej, tam użytkownik może zdecydować, czy chce używać klucza u2f przy każdym logowaniu
2. Jeśli klucz jest dodany do aplikacji mobilnej, to poprosimy o niego