Odpowiedz

Wniosek o kartę kredytową przy DG

Dzień dobry!

Za pośrednictwem bankowości elektronicznej otrzymałam informację, iż prowadząc działalność gospodarczą mogę wnioskować o kartę kredytową online (karta dla os. indywidualnej) i załączyć niezbędne dokumenty (kpir, wyciągi z r-k firmowego w innym banku, PIT). Formularz w zakładce "Oferta ING" odsyła mnie jednak do oddziału ze względu na to, że DG jest moim jedynym źródłem dochodu. Cóż, klient gorszej kategorii... :-).

Czy zatem taka możliwość istnieje? 

Jeśli nie, czy znajdę gdzieś wniosek, który złożę w oddziale wraz z innymi dokumentami np. na pendrive? Pytam, ponieważ drukowanie wszystkich tych dokumentów to jest jednak trochę makulatury i zbędnej fatygi. 

Nadmienię, że posiadam konto osobiste w ING.

Odpowiedz
0 Lajków
Effy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
21-10-2016
Wiadomość 1 z 3 (3 965 wyświetleń)

Re.: Wniosek o kartę kredytową przy DG

Odpowiem sobie i innym zainteresowanym: w przypadku, gdy jedynym źródłem dochodu jest DG, nie ma możliwości wnioskowania online o kartę kredytową dla osoby indywidualnej. Najlepiej zadzwonić do lokalnego oddziału. Okazało się, że część dokumentów można przesłać elektronicznie do doradcy (wyciągi, potwierdzenia wpłat do US/ZUS).

Odpowiedz
0 Lajków
Effy
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
4
0
21-10-2016
Wiadomość 2 z 3 (3 948 wyświetleń)

Re.: Wniosek o kartę kredytową przy DG

Prowadząc działalność gospodarczą wniosek możesz złożyć w dowolnym oddziale banku. Standardowo do oddziału  należy zabrać ze sobą wydrukowane dokumenty. Jeśli ustaliłeś inne rozwiązanie z doradcą w oddziale, kontaktuj się z nim. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KamilaC
Moderator
Moderator icon
185
71
04-09-2015
Wiadomość 3 z 3 (3 916 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy