21-10-2016 09:56
Dzień dobry!
Za pośrednictwem bankowości elektronicznej otrzymałam informację, iż prowadząc działalność gospodarczą mogę wnioskować o kartę kredytową online (karta dla os. indywidualnej) i załączyć niezbędne dokumenty (kpir, wyciągi z r-k firmowego w innym banku, PIT). Formularz w zakładce "Oferta ING" odsyła mnie jednak do oddziału ze względu na to, że DG jest moim jedynym źródłem dochodu. Cóż, klient gorszej kategorii... :-).
Czy zatem taka możliwość istnieje?
Jeśli nie, czy znajdę gdzieś wniosek, który złożę w oddziale wraz z innymi dokumentami np. na pendrive? Pytam, ponieważ drukowanie wszystkich tych dokumentów to jest jednak trochę makulatury i zbędnej fatygi.
Nadmienię, że posiadam konto osobiste w ING.
21-10-2016 12:07
Odpowiem sobie i innym zainteresowanym: w przypadku, gdy jedynym źródłem dochodu jest DG, nie ma możliwości wnioskowania online o kartę kredytową dla osoby indywidualnej. Najlepiej zadzwonić do lokalnego oddziału. Okazało się, że część dokumentów można przesłać elektronicznie do doradcy (wyciągi, potwierdzenia wpłat do US/ZUS).
22-10-2016 15:04
Prowadząc działalność gospodarczą wniosek możesz złożyć w dowolnym oddziale banku. Standardowo do oddziału należy zabrać ze sobą wydrukowane dokumenty. Jeśli ustaliłeś inne rozwiązanie z doradcą w oddziale, kontaktuj się z nim.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |