Odpowiedz

Zabranie pieniędzy przez bankomat.

Dzień dobry,

zwracam się z ogromną prośbą o pilne, priorytetowe zajęcie się moją sprawą. W dniu 22.01.2026 wpłaciłem 30 000 zł we wpłatomacie ING. Podczas operacji nastąpiła awaria urządzenia – pojawił się komunikat, że należy dokonać wpłaty w innym bankomacie. Gotówka została zabrana przez maszynę, bez zaksięgowania i bez pokwitowania.

Sprawa została już zgłoszona na infolinii, nr. zgłoszenia: 118914/012026. jednak czas jest dla mnie krytyczny – są to środki przeznaczone na zapłatę VAT, którego termin mija 25.02. Nie posiadam innych środków, aby uregulować zobowiązanie wobec urzędu skarbowego.

Bardzo proszę o maksymalne przyspieszenie reklamacji lub chociaż warunkowe uznanie środków. Dosłownie dla mnie liczą się dni.

Wiem, że podobnych zgłoszeń jest wiele, ale dla mnie to sytuacja dramatyczna i realnie zagrażająca terminowej płatności podatku. Będę ogromnie wdzięczny za pilną pomoc i kontakt.

Odpowiedz
0 Lajków
k1dx9c
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
22-01-2026
Wiadomość 1 z 3 (52 wyświetleń)

Re: Zabranie pieniędzy przez bankomat.

Dzień dobry,
rozumiem, że jest to dla Ciebie ważna sprawa. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojej reklamacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
682
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (42 wyświetleń)

Dobrze, będę się kontaktować jutro z Państwem, jak wygląda sprawa. Mam nadzieję, że w ciągu 24h te pieniądze zostaną zwrócone na konto. Z tego co wiem np. w banku PKO takie sytuacje rozwiązywane są w 24h. Dla mnie sprawa jest o tyle pilna, że naprawdę muszę zapłacić VAT do urzędu skarbowego.
Odpowiedz
0 Lajków
k1dx9c
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
2
0
22-01-2026
Wiadomość 3 z 3 (34 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum

Dobrze, będę się kontaktować jutro z Państwem, jak wygląda sprawa. Mam nadzieję, że w ciągu 24h te pieniądze zostaną zwrócone na konto. Z tego co wiem np. w banku PKO takie sytuacje rozwiązywane są w ...

22-01-2026

Dzień dobry,
rozumiem, że jest to dla Ciebie ważna sprawa. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojej reklamacji.

22-01-2026
Zabranie pieniędzy przez bankomat.

Dzień dobry,

zwracam się z ogromną prośbą o pilne, priorytetowe zajęcie się moją sprawą. W dniu 22.01.2026 wpłaciłem 30 000 zł we wpłatomacie ING. Podczas operacji nastąpiła awaria urządzenia – pojawił

...

22-01-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy