Odpowiedz

Zabranie pieniędzy przez bankomat.

Dzień dobry,

zwracam się z ogromną prośbą o pilne, priorytetowe zajęcie się moją sprawą. W dniu 22.01.2026 wpłaciłem 30 000 zł we wpłatomacie ING. Podczas operacji nastąpiła awaria urządzenia – pojawił się komunikat, że należy dokonać wpłaty w innym bankomacie. Gotówka została zabrana przez maszynę, bez zaksięgowania i bez pokwitowania.

Sprawa została już zgłoszona na infolinii, nr. zgłoszenia: 118914/012026. jednak czas jest dla mnie krytyczny – są to środki przeznaczone na zapłatę VAT, którego termin mija 25.02. Nie posiadam innych środków, aby uregulować zobowiązanie wobec urzędu skarbowego.

Bardzo proszę o maksymalne przyspieszenie reklamacji lub chociaż warunkowe uznanie środków. Dosłownie dla mnie liczą się dni.

Wiem, że podobnych zgłoszeń jest wiele, ale dla mnie to sytuacja dramatyczna i realnie zagrażająca terminowej płatności podatku. Będę ogromnie wdzięczny za pilną pomoc i kontakt.

Odpowiedz
0 Lajków
k1dx9c
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
22-01-2026
Wiadomość 1 z 5 (668 wyświetleń)

Re: Zabranie pieniędzy przez bankomat.

Dzień dobry,
rozumiem, że jest to dla Ciebie ważna sprawa. Przekazałam prośbę o przyspieszenie rozpatrzenia Twojej reklamacji.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MonikaC
Moderator
Moderator icon
683
124
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (658 wyświetleń)

Dobrze, będę się kontaktować jutro z Państwem, jak wygląda sprawa. Mam nadzieję, że w ciągu 24h te pieniądze zostaną zwrócone na konto. Z tego co wiem np. w banku PKO takie sytuacje rozwiązywane są w 24h. Dla mnie sprawa jest o tyle pilna, że naprawdę muszę zapłacić VAT do urzędu skarbowego.
Odpowiedz
0 Lajków
k1dx9c
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
22-01-2026
Wiadomość 3 z 5 (650 wyświetleń)

Dzień dobry,
Czy coś wiadomo w mojej sprawie? Zgłoszenie nr 118914/012026
Naprawdę bardzo proszę, bądźcie ludźmi. Zostały mi 2 dni na zapłacenie VATu do urzędu skarbowego a Wasz bankomat wciągnął moje pieniądze, które miałem na to aby ten VAT opłacić. Proszę o pomoc.
Odpowiedz
0 Lajków
k1dx9c
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
22-01-2026
Wiadomość 4 z 5 (561 wyświetleń)

Tutaj nie mamy dostępu do Twojej sprawy. Przekazaliśmy prośbę o przyspieszenie. Sprawdź, proszę, swoją bankowość internetową.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolB
Moderator
Moderator icon
190
26
02-09-2021
Wiadomość 5 z 5 (550 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

11-03-2026
Re: Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Prosimy, w tym temacie napisz do naszych specjalistów z działu hipotek. Są oni dostępni na czacie w Moim ING w dni robocze w godzinach 8:00 - 18:00. Specjaliści z działu hipotek są również dostępni po

...

11-03-2026
Refinansowanie kredytu hipotecznego - nieprawidłowy numer rachunku do spłaty

Dzień dobry,

Wczoraj po wizycie w oddziale ING i uruchomieniu refinansownia dowiedzieliśmy z żoną się po fakcie, że numer rachunku przyjęty przez pracownika ING, który tworzył umowę jest nieprawidłowy

...

11-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy