18-06-2018 18:08
Witam
Zdecydowałem się dziś na wirtualną kartę visa no i wtopiłem 20 zł. Chciałem podać ten numer w App Store i Apple Music. Niestety, numer karty jest odrzucany. Komunikat jaki otrzymuję świadczy o tym że numer karty nie jest właściwy.
Środki na karcie są. Poszukałem po sieci i okazuje się że na tej karcie to standard i że część serwisów odrzuca tą Wirtualną kartę.
Może coś z tym zrobicie
19-06-2018 18:24
Chciałabym pomóc, jednak przez ten kanał kontaktu nie mogę sprawdzić szczegółów tej transakcji. Proszę napisz do nas wiadomość przez Moje ING lub zadzwoń: 32 357 00 69. Nasz specjalista sprawdzi dla Ciebie powód odrzucenia płatności.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |