24-12-2017 12:36
Witam, posiadam konto Direct ING już kilka lat i powoli a prawie w ogóle (do dziś) nie korzystam z swojej karty. Z tego powodu pobiera mi ciągle prowizje. Czy można jakoś zrezygnować z karty online?
25-12-2017 11:31
Rezygnacji z karty debetowej można dokonać w dowolnym oddziale banku. W bankowości internetowej Moje ING lub telefonicznie, możemy przyjąć zastrzeżenie karty. Jest to informacja o tym, że kata została skradziona lub zgubiona przez użytkownika. Po przyjęciu zastrzeżenia, karta nie jest automatycznie wznawiana oraz nie pobieramy za nią opłat.
To naprawdę przykro się czyta. Tak jak waszym obowiązkiem jest weryfikowanie dowodu tożsamości, tak jest nim też zapewnienie dostępu do informacji i komunikacji z OzN. Instrukcje typu: "Aby wyjaśnić
... 19-12-2024Dobry wieczór,
Po godzinnej frustracji spowodowanej nieudanymi próbami odblokowania dostępu do konta mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże.
Postępuję zgodnie z instrukcją, zmieniam hasło, zapisuje też
... 18-12-2024Możesz zrezygnować z pozostałej części transzy, natomiast w takiej sytuacji będziemy i tak prosić Cię o rozliczenie inwestycji. Dodatkowo poprosimy o udokumentowanie środków - które potwierdzą, że będ
... 18-12-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 |