Odpowiedz

Rezygnacja z karty.

Witam, posiadam konto Direct ING już kilka lat i powoli a prawie w ogóle (do dziś) nie korzystam z swojej karty. Z tego powodu pobiera mi ciągle prowizje. Czy można jakoś zrezygnować z karty online?

Odpowiedz
0 Lajków
andluk90
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
3
0
24-12-2017
Wiadomość 1 z 2 (8 378 wyświetleń)

Re: Rezygnacja z karty.

Rezygnacji z karty debetowej można dokonać w dowolnym oddziale banku. W bankowości internetowej Moje ING lub telefonicznie, możemy przyjąć zastrzeżenie karty. Jest to informacja o tym, że kata została skradziona lub zgubiona przez użytkownika. Po przyjęciu zastrzeżenia, karta nie jest automatycznie wznawiana oraz nie pobieramy za nią opłat.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 2 (8 287 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

U mnie też to tyle trwa i terminy pokrywają się z tym co jest na stronie. Na wstępie mój pośrednik od razu mi powiedział, że w ING czas to ok 2 m-cy, więc wiedziałem, że trzeba będzie trochę poczekać.

...

28-03-2025
Re.: Kredyt hipoteczny - czas decyzji

6 tygodni od złożenia wniosku. Aktualnie wydają decyzję. Termin na umowie przedwstępnej już minął. Teraz to se mogą wydawać decyzję. Hahaha ... dla siebie.

28-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy