01-09-2021 23:07
Dzień dobry, w jaki sposób najszybciej i najprościej przywrócić standardowy (pomarańczowy) wygląd karty? Jakiś czas temu zmieniłem jej wizerunek, chciałbym wrócić do poprzedniego wyglądu.
02-09-2021 22:07
Żeby zamówić kartę ze standardowym wizerunkiem, powinieneś najpierw zamknąć poprzednią kartę. Zrobisz w jej szczegółach, na samym dole strony.
Następnie nową kartę możesz zamówić w zakładce Oferta ING/Karty i płatności telefonem/Karty do konta i przedpłacone. Wyślemy ją bezpłatnie, do ośmiu dni roboczych, na Twój adres korespondencyjny.
Parę dni temu rozmawiałem przez czat na temat dokumentów, które należy dostarczyć, aby zwiększyć limit na karcie kredytowej. Bardzo mnie zasmuciło, że wymagacie deklaracji PIT za poprzednie lata i bie
... 21-05-2026W pierwszej kolejności proszę zaznaczyć w zakładce dane i ustawienia -> Ustawienia księgowe tę opcję "dokonuję zakupu usług poza PL i/lub dokonuję WNT".
Następnie trzeba dodać dokument z META, na któr
... 20-05-2026Ja zrobiłem PRINT SCRENA. Z racji tej, że spłaciłem w 5 lat - wszystko co szło na kredyt zapisałem w excelu (pobrałem z historii).
Natomiast dziwi mnie, ze wchodząc w Usługi - Produkty zamknięte - mo
... 20-05-2026