15-01-2017 13:25
Tak myślałam, trzeba zapłacić, za coś, co powinno byc oczywiste
Płatnośc była przez payu, czyli forme płatności uznawaną przez Urzędy Skarbowe, jako transakcja bankowa obowiązkowa dla kwot płatności powyżej 15 tyś zł - firmy placące VAT i CIT będą czekać na wyciągi
Ja zaplacilam 100 zł i mam problem, bo.. rozliczyć się nie mogę, wyciąg wygeneruje mi dopiero za miesiąc do tego nie mam zamiaru placić 20 zeta za nic..
Drenujcie dalej kieszenie klientow..powodzenia
29-09-2017 00:30
Serio? Nie mogę wygenerować potwierdzenie przelewu z karty kredytowej w tym rozreklamowanym serwisie MojeING?
Muszę się aż tak gimnastykować?
Nie wspominając już o potwierdzeniach zwykłych płatności kk. Żenua..
Załóżcie sobie konto w mBanku, zalogujcie się i zobaczcie jak to się robi. Jak nie umiecie sami, to skopiujcie, albo im zapłaćcie za gotowe i działające rozwiązanie..
30-09-2017 10:36
Przez bankowość internetową możesz pobrać potwierdzenia przelewów z rachunku karty kredytowej. Są one dostępne:
11-10-2017 13:26
A to ciekawe jest.
To proszę napisać jak wygenerować to potwierdzenie w NOWEJ BANKOWOŚCI, bez konieczności przechodzenia do starej
poza tym ani w starej ani w nowej bankowości nie pobierze się potwierdzenia innych transakcji kartą kredytową np. wpłat na kartę, czy potwierdzeń płatności w internecie np przez pay you, pay pal czy inne podobne
12-10-2017 07:06
W Moim ING ta opcja jeszcze nie jest dostępna.
Możesz je pobrać przez poprzednią wersję (ING BankOnLine): Poprzednia wersja systemu - Karty - Przelew z karty kredytowej - Historia przelewów.
04-07-2018 22:21
No i stara bankowość wyłączona a w nowej nadal nie można pobrać potwierdzenie przelewu z karty kredytowej w formie pdf.
Klient ma ogromny kłopot.
Muszę mieć potwierdzenie zapłaty żeby je wysłać mailem.
I co ma klient zrobić w takiej sytuacji?
Iść do oddziału i płacić za wydruk? Potem latać i szukać skanera?
To powinna być podstawowa funkcjonalność systemu w XXI wieku
Nie wiem co się liczy dla ING Bo ludzie na pewno nie, a już na pewno nie ich czas i pieniądze
10-07-2018 13:06
Pracujemy nad przywróceniem tej funkcjonalności. Jeśli potrzebujesz takiego potwierdzenia dla konkretnej transakcji z karty kredytowej, możesz również napisać do nas wiadomość w usłudze Moje ING. W wiadomości możesz zaznaczyć, że odpowiedź chciałbyś również uzyskać w ten sposób. Otrzymasz wtedy potwierdzenie w wiadomości zwrotnej w Moim ING.
26-11-2019 08:11
Mamy prawie koniec 2019 roku i dalej w ING nie można wydrukować potwierdzenia dokonanej transakcji karta kredytową.
28-03-2020 23:14
Mamy 2020 rok i nadal nie mozna pobrac potiwerdzenia pojedynczej transakcji z KK. Mozna pobrac PDF, ale jak potrzebuje komus wyslac potwierdzenie jednej transakcji to przeciez nie wysle mu calej listy moich transakcji z KK... Smutne
@maszaikasza:Nie, nie mam na myśli Keepassa. Korzystam z MacOS, ten ma wbudowany menadżer haseł Keychain/Passwords.
No tak. Wbudowany w systemy Apple, który od najnowszego IOS jest teraz Pękiem Kluczy
... 10-11-2024Dzięki. To czekamy na szybkie wprowadzenie
10-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |