Odpowiedz

Ponowne przyklejenie karty

Mam przyklejony zbliżak do telefonu, ale zamierzam wymienić telefon w najbliższym czasie. Czy mogę odkleić zblizak i przykloeic go ponownie  na nowy telefon ( chodzi mi o to, zeby sie nie odkleił)?

Odpowiedz
0 Lajków
lulek
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
21-12-2016
Wiadomość 1 z 2 (7 610 wyświetleń)

Re.: Ponowne przyklejenie karty

[ Edytowane ]

Możesz, ale nie ma gwarancji, że się nie odlepi po ponownym przyklejeniu na nowy telefon. Ewentualnie możesz kupić pokrowiec dla smartfona z specjalną kieszonką na takie karty - to powinno zapewnić, że karta nie zgubi się.

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 2 z 2 (7 584 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zablokowana gotówka

Dzis wieczorem wpłacają gotówkę przez blika bankomat zablokowal mi cala gotówkę, jestem bez środków do życia, pani na infolinii powiedziała, ze czas na rozpatrzenie to do miesiąca, nie moge pozwolić s...

13-04-2026
Re: List mazalny z banku po spłacie kredytu hipotecznego

1. Przygotowujemy dokumenty do 14 dni od spłaty i wysyłamy listem poleconym. W przesyłce będzie: oświadczenie Banku o zgodzie na wykreślenie hipoteki, kopia notarialna pełnomocnictwa (dla osoby, która

...

13-04-2026
Re: Wpłatomat podczas wpłaty się zresetował - brak potwierdzenia i śladu transakcji

Prosimy, skontaktuj się z naszą infolinią lub czatem w bankowości. Specjaliści firmowi są dla Ciebie dostępni w dni robocze od 8:00 do 17:00. Jeśli zależy Ci na czasie, powiedz o tym specjaliście reje

...

13-04-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy