26-07-2017 23:07
Dzień dobry,
Korzystam z konta Direct (bez karty) oraz karty wirtualnej. Właśnie ustanowiłam pełnomocnika, który w swoim systemie widzi tylko konto, bez karty wirtualnej.
Czy do tej karty da się ustanowić pełnomocnictwo, tak aby pełnomocnik mógł samodzielnie z niej korzystać - chodzi o SMSy z kodem potwierdzającym transakcje? Byłam przekonana, że tak właśnie będzie, ale być może w placówce wprowadzili mnie w błąd?
27-07-2017 22:27
Do karty wirtualnej nie można dodać pełnomocnika. Jest ona prowadzona indywidualnie. Możesz upoważnić kogoś do rachunku rozliczeniowego czy też oszczędnościowego, natomiast nie do korzystania z karty. Twój obecny pełnomocnik do konta Direct powinien założyć własną kartę wirtualną, aby wykonywać nią zakupy przez internet.
Nie mogę się zalogować do bankowości internetowej i tym samym skorzystać z moich własnych pieniędzy (po przejściu przez proces logowania widzę tylko kręcące kółeczko). Informatycy w ING - ogarnijcie s
... 25-11-2024Skontaktuj się z nami przez czat po zalogowaniu do Mojego ING przez przeglądarkę WWW lub infolinią pod numerem 32 357 00 69 - sprawdzimy co jest powodem.
25-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |