26-07-2017 23:07
Dzień dobry,
Korzystam z konta Direct (bez karty) oraz karty wirtualnej. Właśnie ustanowiłam pełnomocnika, który w swoim systemie widzi tylko konto, bez karty wirtualnej.
Czy do tej karty da się ustanowić pełnomocnictwo, tak aby pełnomocnik mógł samodzielnie z niej korzystać - chodzi o SMSy z kodem potwierdzającym transakcje? Byłam przekonana, że tak właśnie będzie, ale być może w placówce wprowadzili mnie w błąd?
27-07-2017 22:27
Do karty wirtualnej nie można dodać pełnomocnika. Jest ona prowadzona indywidualnie. Możesz upoważnić kogoś do rachunku rozliczeniowego czy też oszczędnościowego, natomiast nie do korzystania z karty. Twój obecny pełnomocnik do konta Direct powinien założyć własną kartę wirtualną, aby wykonywać nią zakupy przez internet.
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |