Odpowiedz

Odrzucenie wniosku o kartę kredytowa

Witam forumowiczów, od jakiegoś czasu staram się założyć kartę kredytowa przez stronę internetowa ing. Pracuje na umowę zlecenie i na moje konto ing od kulku lat wpływa regularnie pensja z jednej i tej samej firmy. Z racji ze pracowałem i jednocześnie studiowałem to wybrałem umowę zlecenie która była przedłużana co pół roku i teraz kończy się w listopadzie 2017 i przejdę na umowę o oprawcę. Z racji ze mam umowę do listopada bank przez www ciagle odrzuca mój wniosek o kartę kredytowa która mi jest strasznie potrzebna. Co robić w takiej sytuacji ?
Odpowiedz
0 Lajków
talvis
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
13-01-2016
Wiadomość 1 z 4 (5 994 wyświetleń)

Re.: Odrzucenie wniosku o kartę kredytowa

Dla wniosku o kartę kredytową ważne jest, aby na dzień złożeniu wniosku aktualna umowa obowiązywała na min. 12 miesięcy do przodu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
799
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (5 954 wyświetleń)

No ja to rozumiem, ale promesy nie akceptujecie to raz w historii mojego konta macie wpływy od jednej i tej samej firmy już chyba z 3 lata i dalej wam jako bankowi zbyt mało? To co ja mam zrobić ? Zmienić bank ?
Odpowiedz
0 Lajków
talvis
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
4
0
13-01-2016
Wiadomość 3 z 4 (5 935 wyświetleń)

@talvis Warunki określające możliwość przyznania danego produktu kredytowego są jasno określone wraz z oceną zdolności kredytowej. Rozumiem, że nie zawsze udaje się spełnić wszystkie stawiane nam wymagania. W przypadku innych produktów kredytowych warunki są inne i wystarczy już 3 miesięczny okres w przód, aby się o nie ubiegać dla umowy zlecenia (tu warunek jest 12 miesięcznej historii zatrudnienia) dla debetu czy też pożyczki. Nie stosujemy odstępstw w procesie wnioskowania i oceny zdolności kredytowej w opisywanych przypadkach. Jeśli uzyskałeś informację od swojego pracodawcy o możliwości uzyskania promesy, może będziesz miał możliwość uzyskania umowy na wymagany 12 miesięczny okres, lub wcześniejszego podpisania umowy o pracę. 

Odpowiedz
0 Lajków
Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 4 z 4 (5 853 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy