19-06-2021 20:52
Witam, czy ING Bank planuje w najbliższym czasie rozszerzenie i odświeżenie katalogu wizerunków kart? Obecna oferta jest dość uboga a grafiki średnio atrakcyjne. Warto spojrzeć jak prezentują się galerie np. CA. Fajnie byłoby też móc zmienić wizerunek karty kredytowej. ![]()
25-06-2021 16:20
Regularnie zmieniamy i dodajemy nowe grafiki do galerii kart. Obecnie mamy np. grafiki nawiązujące do naszego hasła przewodniego „najlepiej robić swoje”. Pamiętaj, że zawsze możesz stworzyć kartę z własnym wizerunkiem
Na ten moment karty kredytowe wydajemy tylko w standardowej wersji (grafika z lwem i kolor odpowiadający rodzajowi karty), ale dziękujemy za sygnał, że opcja innych grafik byłaby mile widziana.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |