Odpowiedz

Nadpłata karty kredytowej

Witam,

Potrzebuję dokonać płatności kartą kredytową, jednak kwota płatności nieznacznie przekracza limit karty. Czy mogę nadpłacić kartę tak by móc dokonać transakcji, czy jedynym wyjściem  jest zwiększenie limitu karty?

Pozdrawiam,

Oshi
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
09-08-2016
Wiadomość 1 z 2 (5 590 wyświetleń)

Re.: Nadpłata karty kredytowej

W takiej sytuacji możesz nadpłacić kartę kredytową. Nadpłaty stosujemy jedynie w  wyjątkowych sytuacjach. Z przyczyn bezpieczeństwa karta kredytowa nie służy do gromadzenia środków.
Jeżeli chcesz mieć stale dostępny większy limit, zachęcam do złożenia wniosku o podwyższenie takiego limitu.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta
AgnieszkaBin
Moderator
Moderator icon
795
173
04-09-2015
Wiadomość 2 z 2 (5 568 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niechciana sytuacja

Prosimy napisz w tej sprawie na Czacie w Moim ING. Specjaliści z zakresu zajęć egzekucyjnych są dzisiaj dostępni do 18:00. Sprawdzą Twoje konto w systemie

23-12-2024
Niechciana sytuacja

Z jakiegoś niejasnego powodu. Z konta zostało pobrane mi wszystkie pieniądze. Każdy wie jak działa komornik. Zostawia pieniądze na koncie do minimalnej płacy, a resztę przekazuje na spłaty zaległości....

23-12-2024
Re.: Rejestracja działalności jednoosobowej - kod pkd

Kod PKD w formularzu rejestracji firmy należy wpisać w formacie cyfr arabsko-rzymskich, bez żadnych kropek lub innych znaków.
Proponujemy wyczyszczenie też przeglądarki z plików cookies oraz historię

...

23-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy