19-04-2018 13:31
Witam,
Jestem zainteresowana założeniem limitu zadłużenia na koncie, mam stały dochód (umowa o pracę) od 4 miesięcy i chciałabym się dowiedzieć czy bank potrzebuje w takiej sytuacji jakiegoś zaświadczenia o wysokości dochodu czy wystarczy, że dochody od tych 4 miesięcy wpływają na konto? Z góry dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam.
20-04-2018 13:35
Nie będziemy potrzebowali dodatkowych dokumentów. Jeżeli pracodawca przelewa wynagrodzenie z tej umowy bezpośrednio na Twoje konto w naszym banku, będziemy analizować te wpływy. Gdyby pojawiła się dodatkowo potrzeba potwierdzenia wynagrodzenia, otrzymasz takie informacje po złożonym wniosku.
Dzień dobry,
Posiadamy kredyt hipoteczny, który jest przypisany do konta narzeczonej, oczywiście w umowie kredytowej jestem dopisany do kredytu jako współkredytobiorca (50/50). W przypadku, gdybyśmy c
... 09-12-2025Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |