Odpowiedz

Limit darmowych wejść Priority Pass

[ Edytowane ]

Dzień dobry,
założyłem w maju Platynową Kartę Kredytową Mastercard, głównie zachęcony darmowymi wejściami do saloników lotniskowych (czytałem o 4 wejściach + 2 dla osoby towarzyszącej). Teraz jednak widzę w aplikacji informację, że za każde wejście zapłacę 32$. Sprawdziłem w tabeli opłat i prowizji i faktycznie wygląda na to, że dla umów po 9.04.2026 nie ma przewidzianych darmowych limitów wejść. Czy ktoś może mi potwierdzić, że dobrze rozumiem sytuację? Wygląda na to, że karta będzie do szybkiego zamknięcia, bo te saloniki to była dla mnie główna korzyść jej posiadania.

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
cactus6893
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
15-05-2026
Wiadomość 1 z 1 (26 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Limit darmowych wejść Priority Pass

Dzień dobry,
założyłem w maju Platynową Kartę Kredytową Mastercard, głównie zachęcony darmowymi wejściami do saloników lotniskowych (czytałem o 4 wejściach + 2 dla osoby towarzyszącej). Teraz jednak wi

...

15-05-2026
Długa analiza - refinansowanie kredytu + remont

Witam wszystkich, piszę w sprawie kredytu hipotecznego a właściwie problemu długiego oczekiwania na jego uzyskanie. Kredyt złożony przez doradcę, zweryfikowany, niczego nie brakuje, jest zdolność aż n...

15-05-2026
Re.: Nowy wygląd = mniejsze bezpieczeńśtwo

Dzięki, za info, faktycznie dodanie current-password-0  (i po kolei numery zaczynając od 0) działa obecnie z Bitwarden więc przywrócono wygodę, super.

Jednak bezpieczeństwa to nie poprawia w żaden sp

...

15-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy