Odpowiedz

Kiedy dotrze nowa karta?

Witam, posiadam obecnie kartę której ważność upłynie w lutym. 3 stycznia dostałem sms że nowa karta jest już w produkcji i w tym miesiącu powinienem ją otrzymać. Do tej pory jej nie posiadam mimo iż w aplikacji moje int nowa karta widnieje jako nieaktywna i teraz nie wiem czy się niepokoić czy jeszcze czekać do tego piątku..

Odpowiedz
0 Lajków
pomige
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
25-09-2016
Wiadomość 1 z 4 (1 198 wyświetleń)

Re.: Kiedy dotrze nowa karta?

Jeśli masz kartę ważną do końca lutego, to nową powinniśmy wysłać 31 stycznia. Najpóźniej powinna być ona u Ciebie do połowy lutego.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 2 z 4 (1 148 wyświetleń)

Obecna karta ma ważność 02/25. Więc nie wiem jak to interpretować? Do lutego czy do końca lutego? ;d

Odpowiedz
0 Lajków
pomige
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
0
25-09-2016
Wiadomość 3 z 4 (1 142 wyświetleń)

Jeśli masz datę 02/25, to jest ważna do końca lutego. Nowa karta powinna do Ciebie dotrzeć do połowy przyszłego miesiąca. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1121
224
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (1 140 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

Ja posiadam uznana reklamacje przy czym oprocentowanie stałe kończy się 03.2026 i dostałam informacje w dniu uznania reklamacji (czyli gdzieś rok 2023) że wydłuża mi dopiero miesiąc przed końcem obowi

...

25-03-2025
Re.: Ciągła aktywacja aplikacji

Taka sytuacja mogła zdarzyć się po naszej ostatniej aktualizacji aplikacji. Jest wszystko w porządku.

25-03-2025
Re.: Ubezpieczenie spłaty kredytu - zmiana z 0,55% na 0,35% salda kredytu

Zapraszamy do placówki celem sprawdzenia możliwości zmiany pakietu ubezpieczenia na tańszy. Nie wymaga to aneksu.

25-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy