22-06-2025 16:00
Jeżeli zamówiłem dla dziecka (13+ I z kontem Mobi) kartę przedpłacona to kiedy zostanie pobrane 15 pln za jej wydanie i kto poniesie te koszty ja czy dziecko ?
23-06-2025 16:07
Opłatę 15 zł pobierzemy z konta karty przedpłaconej na koniec okresu rozliczeniowego. Jeżeli zamówiłeś kartę przedpłaconą w czerwcu, to opłata będzie 29.06.
Standardowo do konta Mobi 13-17 lat wydajemy kartę Visa Zbliżeniową (płatniczą). Za wydanie tej karty ze standardowym wizerunkiem nie ma opłaty. Dziecko może raz bezpłatnie zmienić wizerunek karty. Każdy następny wizerunek to 15 zł.
Witam
Też mnie tak oszukali, złożyłem 3 reklamacje, złodzieje. Jak odzyskam pieniądze to zamknę wszystko po 20 latach bycia ich klientem.
Brak jest dostatecznej informacji, że stracisz dostęp do pien
... 18-07-2025ING to PO PROSTU ZŁODZIEJE
Wpłaciłam do jednego z bankomatów kwotę 24 tys. zł. Zostały zakiegowane 20 tys. zł.
Złożyłam reklamację dwukrotnie i za każdym razem została ona odrzucona przez bank. Moje
Cześć, czy długi okres oczekiwania na decyzje w sprawie udzielenia kredytu hipotecznego to już standard? 18.06 złożyłam wszelkie wymagane dokumenty do wniosku o kredyt hipoteczny (zaświadczenia, opera
... 18-07-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
1 | |
1 |