22-06-2025 16:00
Jeżeli zamówiłem dla dziecka (13+ I z kontem Mobi) kartę przedpłacona to kiedy zostanie pobrane 15 pln za jej wydanie i kto poniesie te koszty ja czy dziecko ?
23-06-2025 16:07
Opłatę 15 zł pobierzemy z konta karty przedpłaconej na koniec okresu rozliczeniowego. Jeżeli zamówiłeś kartę przedpłaconą w czerwcu, to opłata będzie 29.06.
Standardowo do konta Mobi 13-17 lat wydajemy kartę Visa Zbliżeniową (płatniczą). Za wydanie tej karty ze standardowym wizerunkiem nie ma opłaty. Dziecko może raz bezpłatnie zmienić wizerunek karty. Każdy następny wizerunek to 15 zł.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 3 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 |