05-08-2016 10:14
Czy można przez bankowość internetową zamówić kartę dla pełnomocnika do rachunku?
06-08-2016 10:26
Pełnomocnik może zamówić kartę do rachunku przez swoją bankowość internetową lub w oddziale. Właściciel rachunku może zamówić kartę dla pełnomocnika w oddziale banku.
08-03-2017 13:23
A czy Pełnomocnik może zmienić limity na karcie Właściciela?
I odwrotnie czy Właściciel może zarządzać limitami w systemie Moje ING na karcie wydanej dla Pełnomocnika?
08-03-2017 23:09
mcumberpl pisze:A czy Pełnomocnik może zmienić limity na karcie Właściciela?
I odwrotnie czy Właściciel może zarządzać limitami w systemie Moje ING na karcie wydanej dla Pełnomocnika?
Odpowiedź na oba te pytania to: Tak
Mniej więcej od tygodnia prawidłowo działa uzupełnianie pól logowania za pomocą Bitwardena. Nie wiem co prawda kto faktycznie to rozwiązał (Bitwarden czy ING), jednak jeżeli to zmiana po stronie banku
... 13-05-2026Nie będę wam za darmo pomagał w debugowaniu błędu. Scenariusz znacie. Problem występuje zawsze w opisanej sytuacji, od co najmniej kliku tygodni. Możecie go naprawić, albo mieć klienta gdzieś i to ola
... 13-05-2026Ta sytuacja wymaga sprawdzenia. Prosimy o kontakt na czacie w Moim ING oraz o przekazanie dokładnej daty i godziny wystąpienia problemu.
13-05-2026