Odpowiedz

Karta Kredytowa - tragiczne wizerunki

Witam

Czy jest w planach zmiana wyglądu Kart Kredytowych ?. Było to już kiedyś poruszane na forum z tego co wiem miały być zmiany w tej materii ale jak narazie nic sięnie dzieje. Obecny wygląd Kart Kredytowych raczej nie zachęca tylko Gold jakoś wygląda reszta to tragedia. 

czepit
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
11
6
20-11-2015
Wiadomość 1 z 5 (23 301 wyświetleń)

Re.: Karta Kredytowa - tragiczne wizerunki

Obecnie na większości naszych kart płatniczych, również na kartach kredytowych, prezentowane są obrazy z Fundacji Sztuki Polskiej ING. Celem fundacji jest wspieranie i promowanie młodych, polskich artystów. Planujemy jednak zmianę wyglądu naszych kart płatniczych i rozpoczęliśmy już prace nad nowymi wizerunkami. Na ten moment nie możemy jednak określić dokładnej daty ich wdrożenia. Prosimy o jeszcze trochę cierpliwości.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
KamilaC
Moderator
Moderator icon
184
71
04-09-2015
Wiadomość 2 z 5 (23 219 wyświetleń)

@KamilaC a przy okazji - czy istnieje szansa, że nowe karty kredytowe będą zbliżeniowe Emotikon: Szczęśliwy ?
Odpowiedz
0 Lajków
adriann92
Doradca z ambicjami I
3
1
17-05-2017
Wiadomość 3 z 5 (23 078 wyświetleń)

Tak, pracujemy nad funkcjonalnością karty zbliżeniowej dla kart kredytowych.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MartynaC
Były moderator
Były moderator icon
427
94
12-04-2017
Wiadomość 4 z 5 (23 019 wyświetleń)

Popieram,

zmiana wizerunku, płatności zbliżeniowyh czy też funkcji rozkładania płatności na raty jest konieczna, aby konkurować z innymi. Szczególnie, że opłata za kartę VISA GOLD to 100pln/rok

Odpowiedz
0 Lajków
ptrksz
Doradca z ambicjami I
4
0
09-03-2017
Wiadomość 5 z 5 (22 570 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy