Odpowiedz

Jeden dzień opóźnienia w spłacie karty kredytowej

Mam pytanie - przegapiłem termin spłaty kwoty minimalnej dla karty kredytowej o jeden dzień. Czy bank za tak krótki okres nalicza jakieś zobowiązania/odsetki? A jeżeli tak to w jakiej wysokości? Mówię o karcie Visa. Dzięki za odpowiedź

Odpowiedz
0 Lajków
Krzysztof15
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-07-2020
Wiadomość 1 z 2 (5 628 wyświetleń)

Re: Jeden dzień opóźnienia w spłacie karty kredytowej

@Krzysztof15 Prosimy, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING - po zalogowaniu do konta na dole strony. Możliwe, że z powodu opóźniania w spłacie zablokowaliśmy Twoją kartę kredytową. Odsetki podwyższone od zadłużenia przeterminowanego na karcie kredytowej i pozostałych produktów kredytowych znajdziesz tutaj.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
604
129
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (5 536 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Niezadowolenie z powodu wycofania paczek przelewów

Przyłączam się do niezadowolenia przez wyłącznie tej funkcjonalności tracicie klienta. Pewnie was to nie obchodzi bo co taką dużą firmę obchodzi pare nic nie znaczących plotek.

14-05-2025
Re.: Kredyt hipoteczny na dom letniskowy

W tej sprawie skontaktuj się z naszymi specjalistami hipotecznymi odpowiedzialnymi za ofertę. Rozmowę umówisz tutaj: https://www.ing.pl/indywidualni/kredyty-i-pozyczki/kredyt-hipoteczny 

13-05-2025
PARKOWANIE Z ING - FAKTURA

Dzień dobry.

Kilka razy korzystałem z usługi parkowania z ING, ale za każdym razem jak potrzebuję uzyskać fakturę za parkowanie, strona moBilet odrzuca wygenerowany w aplikacji identyfikator logowania

...

13-05-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy