Odpowiedz

Jeden dzień opóźnienia w spłacie karty kredytowej

Mam pytanie - przegapiłem termin spłaty kwoty minimalnej dla karty kredytowej o jeden dzień. Czy bank za tak krótki okres nalicza jakieś zobowiązania/odsetki? A jeżeli tak to w jakiej wysokości? Mówię o karcie Visa. Dzięki za odpowiedź

Odpowiedz
0 Lajków
Krzysztof15
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
28-07-2020
Wiadomość 1 z 2 (3 779 wyświetleń)

Re: Jeden dzień opóźnienia w spłacie karty kredytowej

@Krzysztof15 Prosimy, napisz do nas w tej sprawie na czacie w Moim ING - po zalogowaniu do konta na dole strony. Możliwe, że z powodu opóźniania w spłacie zablokowaliśmy Twoją kartę kredytową. Odsetki podwyższone od zadłużenia przeterminowanego na karcie kredytowej i pozostałych produktów kredytowych znajdziesz tutaj.

**
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie!
Odpowiedz
0 Lajków
MateuszF
Moderator
Moderator icon
504
115
12-04-2017
Wiadomość 2 z 2 (3 687 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

A jeszcze jedno. Ile jest rubryk w pismach urzędowych do podawania nr konta? Stosujemy tam spacje? Nie ulepszajcie na siłę tego, co nie potrzeba. Może PESEL też podzielicie?

08-12-2023
Re: Re.: Zmiana wyglądu panelu moje ing.

Już myślałem, że nie będzie problemów, ale nie. Jak mówię lepsze jest wrogiem dobrego. Nie mogę poprawnie wpisać nr konta robiąć przelew. Zrobiliście podział na segmenty liczbowe. Dwie pierwsze, przer

...

08-12-2023
Re: Re.: Problem z logowaniem

Pracujemy nad rozwiązaniem tego błędu. Przepraszamy za tę sytuację. Rozwiązaniem, jakie możemy podpowiedzieć, do czasu wyeliminowania błędu jest korzystanie z opcji logowania za pomocą PIN-u oraz kluc

...

08-12-2023
Najbardziej pomocni użytkownicy