Odpowiedz

Debet w Direct

Witam

Ile domyslnie jest debetu na karcie direct  ? tzn jak duży - można zrobić aby można dalej płacić bez odrzucenia transakcji ?

Odpowiedz
0 Lajków
about
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
30-08-2016
Wiadomość 1 z 4 (13 884 wyświetleń)

Re.: Debet w Direct

Z pieniędzy można korzystać tylko i wyłącznie w ramach dostępnego salda. Jeśli chciałbyś korzystać z dodatkowych pieniędzy to zachęcam do złożenia wniosku o limit zadłużenia w koncie popularnie zwanego debetem.

Minimalna kwota jaką można uzyskać to 1000 zł, a odsetki liczymy tylko i wyłącznie od kwoty wykorzystanej. Dodatkowe informacje znajdziesz tutaj.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 2 z 4 (13 850 wyświetleń)

ok chodzi mi ze obecnie mam -30 a dalej moge placic zblizeniowo

Odpowiedz
0 Lajków
about
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
2
0
30-08-2016
Wiadomość 3 z 4 (13 841 wyświetleń)

W przypadku transakcji zbliżeniowych w niektórych przypadkach brak jest zapytania autoryzacyjnego (tryb offline), dlatego na rachunku nie tworzymy blokady na kwotę transakcji. W związku z tym nie posiadamy żadnych informacji na temat szczegółów transakcji do czasu obciążenia rachunku kwotą transakcji. Dopiero wtedy saldo bieżące, jak również saldo dostępne, pomniejsza się o kwotę dokonanych transakcji kartą i może pojawić się saldo debetowe.

Standardowo transakcji powinno dokonywać się tylko i wyłącznie w ramach posiadanego salda.

-----------------
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
KatarzynaA
Były moderator
Były moderator icon
354
91
04-09-2015
Wiadomość 4 z 4 (13 839 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Inteligentne oszczędzanie we wszystkim 2025

Saving money is key in 2025. Here are simple ways to reduce your spending in different areas of your life.

Shopping

• Use discount coupons and cashback.

• Buy in bulk.

• Compare prices online before purchasing.

...

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy