Odpowiedz

Bankomat ING w Stambule

Witam

czy operacje (przy pomocy kart ING Bank Śląski) realizowane przez bankomat w Stambule, są tożsame z operacjami realizowanymi przez bankomat w Polsce? 

Czy to są dwa różne banki ?

Zbyszek 

Odpowiedz
0 Lajków
Zbyszeka630422
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
7
0
07-12-2017
Wiadomość 1 z 5 (5 421 wyświetleń)

Re: Bankomat ING w Stambule

@Zbyszeka630422 ING to grupa kapitałowa. W poszczególnych krajach to odrębne jednostki. W takim przypadku będąc poza granicami Polski, traktujesz urządzenia ING jak każdego innego banku.

Użytkownik nie istnieje
Wiadomość 2 z 5 (5 379 wyświetleń)

Dziękuje bardzo za informacje.
Odpowiedz
0 Lajków
Zbyszeka630422
Doradca z ambicjami I
7
0
07-12-2017
Wiadomość 3 z 5 (5 320 wyświetleń)

Witam

Pozwolę sobie wrócić do tematu. Rozumiem, iż jako lokalny bank ING Bank Śląski kierujecie się teraz własnymi ustaleniami ale uważam, że wielce by ING zyskał, gdyby w ramach grupy kapitałowej, pewne Wasze usługi (np. bankomaty) były dla klientów dostępne na całym świecie na zasadach nie gorszych niż mamy w Polsce. ING jest moim bankiem i nie powinno mieć znaczenia w którym kraju świata z jego usług korzystam. Globalizacja usług winna też dotyczyć Waszych klientów...

Pozdrawiam

Odpowiedz
0 Lajków
Zbyszeka630422
Doradca z ambicjami I
7
0
07-12-2017
Wiadomość 4 z 5 (5 271 wyświetleń)

Dziękujemy za Twoje sugestie. 

Wypłacając pieniądze kartą do konta złotówkowego pojawi się prowizja w wysokości 3% kwoty transakcji. Można jej uniknąć zakupując pakiet wypłat. kosztuje on 15 zł i jest ważny 30 dni. Dzięki temu wszystkie bankomaty na świecie będą darmowe. Z pakietu możesz skorzystać po zalogowaniu się do bankowości (Moje finanse/Karty i płatności telefonem/Visa zbliżeniowa/pakiet wypłat).

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
MartaK
Były moderator
Były moderator icon
672
177
04-09-2015
Wiadomość 5 z 5 (5 225 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: Konieczność ponownej aktywacji aplikacji

U mnie wystąpiła ta sama sytuacja co u AleKre1995. Otwierając aplikację z rana wszystko było w porządku, jednak kolejnym razem - około 10:45 pojawił się widok "Aktywuj aplikację lub załóż konto bankow

...

30-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

A czy jest szansa zobaczyć obecną "ścieżkę rozwoju" aplikacji? kiedy nawet na kilka miesięcy do przodu można było zobaczyć co przed nami. 

Kto obecnie jest menadzerem spełeności? da się to jakoś reani

...

29-03-2025
Re: Brak możliwości wyboru konta głównego

Na ten moment nie planujemy zmian w tym zakresie, natomiast przekazałam Twoją sugestię do specjalistów 😊

29-03-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy