20-11-2017 08:16
MAM PYTANIE ODNOŚNIE KARTY KREDYTOWEJ. MAM ( MIAŁAM DO PIĄTKU ) KARTĘ KREDYTOWA NA -3500 ZL. KTORA SPLACAM REGULARNIE PO KWOCIE MINIMALNEJ . WYSKOCZYŁA MI MOZLIWOSC WZIECIA KARTY Z LIMITEM 10 000ZL. W ZWIAZKU Z TYM ZE PRZYDALA BYM MI SIE TAKA , POSTANOWIALM WYPELNIC WNIOSEK I DOSTALAM POTWIERDZENIE ZE MOGE MIEC KARTE ( SMS Z PODPISANIEM UMOWY KRETOWEJ) . WYLOGOWALAM SIE I PONOWNIE ZALOGOWALAM . NA MOIM KONCIE W ZAKLADCE STAREJ KARTY JEST INFORMACJI "KARTA ZAMKNIETA" A DLUG "NIBY" JEST SPLACONY ALE Z CZEGO JAK NIE MIALAM SRODKÓW NA KONCIE DO SPLATY TAKIEJ KWOTY. A KARTA NA KWOTE 10000 KTORA ZOSTALA POTWIERDZONA SMS NIE WYSWIETLA SIE NA KONCIE. CZYLI NIE WIEM NIE MAM JEJ , DLUG MAM ZAMKNIETY NIE BARDZO ROZUMIEM CO SIE STALO , CZY MAM CZEKAC AZ PRZYJDZIE NOWA KARTA , O ILE PRZYJDZIE? I JAK SIE DOMYSLAM TA SPLATA ZADLUZENIA ZOSTALA SCIAGNIETA Z NOWEJ KARTY JUZ? PROSZE O POMOC TO MOJA 1 KARTA KREDYTOWA NIE WIEM CO ROBIC .
20-11-2017 20:16
Z twojej relacji można wywnioskować że podczas składania wniosku zaznaczyłaś w opcjach spłatę zadłużenia na starej karcie kredytowej.
Ikona z nową kartą pojawi się maksymalnie za dwa dni robocze, a jej saldo pomniejszy się o spłaconą kwotę długu, tamtej karty.
Stara karta jest już zamknięta, nowa przyjdzie do ciebie pocztą do tygodnia.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
1 | |
1 | |
1 | |
1 |