02-03-2016 14:16
Dzień dobry,
Z informacji na stronie http://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/karta-maestro-przedplacona
oraz z TOiP wynika (jeśli czegoś nie przeoczyłem), że prowizja za kartę przedpłaconą Maestro wynosi 0 zł, bez warunków co do wysokości miesięcznych transakcji dokonywanych kartą.
Dlaczego zatem , gdy w "ING BankOnLine" kliknę "Szczegóły" dla karty przedpłaconej Maestro, okazuje się że prowizja dla tej karty wynosi 15 zł ?
03-03-2016 13:53
@inger Za wydanie karty przedpłaconej nie naliczamy opłaty, gdy jej zakup jest równoczesny ze złożeniem wniosku o pożyczkę gotówkową. W innym przypadku za wydanie karty przedpłaconej bez nadruku imienia i nazwiska, ze standardowym wizerunkiem naliczy się opłata w wysokości 15 zł. Jest to opłata jednorazowa.
Nie ma miesięcznej opłaty za użytkowanie karty przedpłaconej Maestro.
Dzien dobry,
Nie wiem czy juz ten temat byl poruszany, nie moglem znalesc podobnego tematu wiec zapytam - co sie stalo z mozliwoscia oplacania parkowania w strefach platnego parkowania w Gdyni poprzez
... 22-03-2025Proszę, spróbuj jeszcze raz wyczyścić pliki cookie i pamięć podręczną w tych przeglądarkach zaznaczając opcję "od samego początku" oraz sprawdź, czy na pewno wersje przeglądarek są zaktualizowane. Jeś
... 22-03-2025To być tam wymusza ciemny system, niektóre aplikacje tak się przestawiają. ING niestety nie chce. Nie szperałem w ustawieniach. Za to widziałem, że mbnak giełda ma możliwość zmiany motywu. W niej ładn
... 21-03-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 |