02-03-2016 14:16
Dzień dobry,
Z informacji na stronie http://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/karta-maestro-przedplacona
oraz z TOiP wynika (jeśli czegoś nie przeoczyłem), że prowizja za kartę przedpłaconą Maestro wynosi 0 zł, bez warunków co do wysokości miesięcznych transakcji dokonywanych kartą.
Dlaczego zatem , gdy w "ING BankOnLine" kliknę "Szczegóły" dla karty przedpłaconej Maestro, okazuje się że prowizja dla tej karty wynosi 15 zł ?
03-03-2016 13:53
@inger Za wydanie karty przedpłaconej nie naliczamy opłaty, gdy jej zakup jest równoczesny ze złożeniem wniosku o pożyczkę gotówkową. W innym przypadku za wydanie karty przedpłaconej bez nadruku imienia i nazwiska, ze standardowym wizerunkiem naliczy się opłata w wysokości 15 zł. Jest to opłata jednorazowa.
Nie ma miesięcznej opłaty za użytkowanie karty przedpłaconej Maestro.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 4 | |
| 2 | |
| 1 | |
| 1 | |
| 1 |