02-03-2016 14:16
Dzień dobry,
Z informacji na stronie http://www.ingbank.pl/indywidualni/karty/karta-maestro-przedplacona
oraz z TOiP wynika (jeśli czegoś nie przeoczyłem), że prowizja za kartę przedpłaconą Maestro wynosi 0 zł, bez warunków co do wysokości miesięcznych transakcji dokonywanych kartą.
Dlaczego zatem , gdy w "ING BankOnLine" kliknę "Szczegóły" dla karty przedpłaconej Maestro, okazuje się że prowizja dla tej karty wynosi 15 zł ?
03-03-2016 13:53
@inger Za wydanie karty przedpłaconej nie naliczamy opłaty, gdy jej zakup jest równoczesny ze złożeniem wniosku o pożyczkę gotówkową. W innym przypadku za wydanie karty przedpłaconej bez nadruku imienia i nazwiska, ze standardowym wizerunkiem naliczy się opłata w wysokości 15 zł. Jest to opłata jednorazowa.
Nie ma miesięcznej opłaty za użytkowanie karty przedpłaconej Maestro.
Witam serdecznie,
Otrzymałem pozytywną decyzję kredytową na kredyt hipoteczny, wszystkie sprawy do tego momentu załatwiłem online. Jestem już po spotkaniu online ze specjalistą gdzie omówiliśmy projek
... 22-04-2025Niedługo minie półtora roku od wprowadzenia funkcji CarPlay. Kiedy w końcu uczynicie ją użyteczną?
Sam pomysł i fakt, że to wprowadzono jest MEGA przydatny, ale funkcja ta musi działać bez konieczności
... 22-04-2025Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
4 | |
1 | |
1 |