Odpowiedz

konto ing a nntfi

Cześć,

Zacząłem inwestować w fundusze, ING Konto Funduszowe. W zwrocie otrzymuję info od NNITFI z nadanym numerem uczestnika. Czy z tym numerem mogę się zatem logować do www.nntfi.pl ? Napotykam ten problem, że nie nadano mi żadnego hasła a przy próbie logowania i resetu przez pesel otrzymuję wiadomość, że nie ma takiego użytkownika. Zatem, czy potrzebna jest rejestracja na nntfi i czy nastąpi automatyczna korelacja takiego konta z tym co mam zakupione spod aplikacji ing?

Marek

Odpowiedz
0 Lajków
Weisschwartz
Doradca z ambicjami II
Doradca z ambicjami II icon
30
7
13-07-2017
Wiadomość 1 z 3 (11 027 wyświetleń)

Re.: konto ing a nntfi

Za pośrednictwem forum nie będziemy mogli tego sprawdzić. 

Skontaktuj się, proszę, bezpośrednio z NN TFI: 22 541 75 11 lub 801 690 555 (pon.-pt.: 8.00-20.00, sob: 9.00-14.00).

---
Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
MarcinB
Były moderator
Były moderator icon
445
146
04-09-2015
Wiadomość 2 z 3 (10 974 wyświetleń)

Re.: konto ing a nntfi

Jeżeli rejestracja nastąpiła poprzez nntfi24.pl, to należy się tam zalogować i będzie dostęp do funduszy. Jeżeli zakup był zrealizowany poprzez platformę bankowości internetowej ING to nie będzie możliwe zalogowanie do nntfi24.pl lub do aplikacji mobilnej NN TFI24.

NN_TFI
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
1
17-07-2017
Wiadomość 3 z 3 (10 897 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re.: przestrzegam przed ING

ODMOWA UDZIELENIA KREDYTU powód: odmowa dokonana została, na podstawie: wewnętrznych regulacji Banku.

Czekałem 33dni robocze, zamiast 21. Wnioskowałem o 260 tys na skończenie budowy, pod zastaw hipotek

...

09-05-2026
Re: aplikacja mobilna nie chce zrobić zdjęcia dowodu przy zakładaniu konta

Obecnie aplikacja moje ING robi już zdjęcia (!).. Ale konta dalej nie mogę założyć, zdjęcia dowodu z obu stron robi, tylko jest problem z selfie, wciąż "nie udało się zrobić zdjęcia twojej twarzy", a

...

08-05-2026
Re: Re.: Brak wpłaty poprzez wpłatomat

Ok, dziękuję. Dziś muszę dokonać płatności. Dwa dni temu wpłacałem 1500 i 500, w tym samym terminalu a  środki były dostępne po kilku sekundach. Dziś wpłaciłem 800 pln blikiem a nic nie wpłynęło, a pi

...

08-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy