02-07-2020 21:06
Witam,
Na ING Makler otrzymałem dywidendę w USD, jak ją wypłacić?
Nie mam konta PLN oraz USD w ING, posiadam tylko Maklera, czy jest możliwość wypłacić środki bez zakładania konta osobistego w ING?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź ![]()
03-07-2020 08:56
Możesz przelać walutę na konto walutowe w innym banku. Ale zrobisz to tylko telefonicznie, po wcześniejszym zdefiniowaniu konta walutowego. Zrobisz to w naszym oddziale. Najlepiej zadzwoń do naszych maklerów (32 357 00 32) i złóż dyspozycję przewalutowania lub napisz wiadomość module Makler i potem przelejesz na swoje konto złotówkowe. Zwróć uwagę, że przelew waluty do innego banku wiąże się z opłatą 40 zł.
28-12-2020 10:42
Witam,
Jaka jest procedura w przypadku jeśli posiadam konto walutowe w ING? W ing online jest możliwość wypłaty tylko PLN na konto osobiste z rachunku maklerskiego.
Również zlecenia trzeba dokonać telefonicznie? Występują przy tym dodatkowe opłaty?
Pozdrawiam.
28-12-2020 18:58
Dyspozycję przelewu walutowego z konta maklerskiego na konto bankowe można złożyć tylko telefonicznie na infolinii biura maklerskiego, po wcześniejszym zdefiniowaniu konta walutowego w aneksie do umowy maklerskiej. Jeśli nie definiowałeś takiego konta możesz to zrobić w dowolnym oddziale naszego banku.
Przelew z konta maklerskiego na konto walutowe w naszym banku jest bezpłatny.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025