13-06-2017 09:51
Dzien dobry,
chcialbym sie dowiedziec dlaczego czesc moich srodkow jest jako Środki do inwestowania a czesc Środki do wypłaty i jak moge wyplacic wszystkie srodki na koncie.
Dziekuje serdecznie za pomoc
13-06-2017 10:27
Po sprzedaży papierów wartościowych gotówkę z tej transakcji otrzymujesz po 2 dniach roboczych - mimo tego od razu możesz za te należności kupić kolejne papiery wartościowe. To są właśnie środki do inwestowania.
Po tych 2 dniach roboczych, należności są zamieniane na gotówkę i możesz je wypłacić - to są właśnie środki do wypłaty.
Wynika to z regulacji izby rozliczającej transakcje na giełdzie (Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych) obowiązujących wszystkie domy maklerskie w Polsce.
12-03-2019 22:12
Mogę ci dać lajkonika z plasteliny, a nie lajka , za taką ***ianą odpowiedź
12-03-2019 22:22
21-01-2022 15:14
21-01-2022 16:10
Jeżeli sprzedałeś akcje w czwartek środki do wypłaty powinny być dostępne w poniedziałek, raczej w godzinach popołudniowych.
Dokładny czas księgowania zależny jest od czasu otrzymania wyciągów do rozliczenia z Krajowego Depozytu Papierów Wartościowych.
Jeśli zlecenie było realizowane w kilku transakcjach, wyciągi do ich rozliczenia mogą być księgowane o różnej porze.
Dziękuję za podanie numeru zgłoszenia. Przekazałam prośbę o pilne rozpatrzenie do odpowiedniej jednostki w naszym banku. Mam nadzieję, że Twoja sprawa szybko się wyjaśni 😊
01-02-2023Przykro mi, że spotkała Cię taka sytuacja. Reklamacje staramy się rozpatrywać tak szybko jak to możliwe. Czy możesz podać nam numer swojego zgłoszenia? Wtedy przekażemy prośbę do odpowiedniej jednostk
... 01-02-2023Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |
1 | |
1 |