Odpowiedz

limity transakcyjne

Dlaczego nie można ustalić innych limitów dla przelewów zlecanych w przeglądarce i telefonie?

Odpowiedz
0 Lajków
anatol
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
4
26-10-2018
Wiadomość 1 z 5 (11 972 wyświetleń)

Re: limity transakcyjne

Możesz ustalić swój własny limit na przelewy w bankowości internetowej. Wystarczy, że po zalogowaniu wybierzesz zakładkę Dane i ustawienia > Bezpieczeństwo. Będzie on obowiązywał dla Twojego loginu, więc będzie aktywny zarówno przez przeglądarkę internetową, jak i w aplikacji mobilnej. Twoją sugestię co do rozdzielenia ustawień limitów przekazałam już do zespołu, który zajmuje się rozwojem naszej bankowości Emotikon: Szczęśliwy

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
KarolinaM
Moderator
Moderator icon
586
125
19-03-2018
Wiadomość 2 z 5 (11 935 wyświetleń)

Re.: limity transakcyjne

Opcja zmiany limitu dla płatności internetowych są dostępne w zakładce Dane i Ustawienia > Bezpieczeństwo

Jeśli moja odpowiedz jest dla Ciebie pomocna proszę o Like jako motywację do działania Emotikon: Bardzo szczęśliwy Emotikon: Szczęśliwy
Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 3 z 5 (11 881 wyświetleń)

To dla mnie żadne rozwiązanie, bo jest ten sam limit na przelewy przez stronę www i przez apkę.
Odpowiedz
0 Lajków
anatol
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
12
4
26-10-2018
Wiadomość 4 z 5 (11 828 wyświetleń)

Niestety ale ów limit jest taki sam nie ma możliwości ustawienia różnych limitów dla płatności www i aplikacji
Odpowiedz
0 Lajków
K_S
K_S
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
53
14
11-09-2018
Wiadomość 5 z 5 (11 822 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
OKO Bonus na Start promocja do 21.08 do 1.10.2024

Witam

Czy ktoś z państwa korzysta z Promocji OKO na start trwajaca od 21.08 do 1.10 ? 

Czy dla OKO zalozonych w tym przedziale czasowych podwyzszone oprocentowanie i oprocentowanie premiowe jest widocz

...

18-12-2024
Re.: Najem długoterminowy samochodu

Najlepiej to zobacz sobie gdzie ma place masterlease, wybierz się tam stacjonarnie, zobacz jakie mają samochody na wynajem. Na stronie możesz sobie mniej więcej przeliczyć, ile Cię to będzie kosztował...

18-12-2024
Kredyt hipoteczny

Witam.  Jestem na etapie kupna działki.  Dojazd do działki jest droga prywatna . Po rozmowie z właścicielem będzie służebność dojazdu do działki.  Podczas załatwiania kredytu hipoteczne powiedziałem ż...

18-12-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy