17-04-2023 01:23 | Edytowano: 17-04-2023 01:26
W dniu dzisiejszym składałem wnioski o kartę przedpłaconą dla dziecka oraz o 500+ z aplikacji mobilnej i przez bankowość internetową z przeglądarki. W obu przypadkach po potwierdzeniu kodu SMS uzyskiwałem błąd "Nie udało się pobrać danych". Dwa różne wnioski - ten sam błąd. Przypadek? Nie sądzę...
Czy jest jakaś ogólna awaria? Kiedy zostanie przywrócona możliwość składania w/w wniosków?
(nie posiadam żadnych blokerów typu uBlock/Adblock, proxy, vpn na telefonie ani na kompie)
18-04-2023 06:24
Jeśli pojawił się u Ciebie taki błąd, spróbuj proszę wypełnić wniosek z poziomu innej przeglądarki internetowej lub w obecnej wyczyść pliki cookie.
Gdyby to nie pomogło, skontaktuj się proszę z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie: 32 357 00 69. Wtedy na podstawie danych, jeśli będzie taka konieczność, specjaliści będą mogli przekazać zgłoszenie do działu technicznego.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |