17-04-2023 01:23 | Edytowano: 17-04-2023 01:26
W dniu dzisiejszym składałem wnioski o kartę przedpłaconą dla dziecka oraz o 500+ z aplikacji mobilnej i przez bankowość internetową z przeglądarki. W obu przypadkach po potwierdzeniu kodu SMS uzyskiwałem błąd "Nie udało się pobrać danych". Dwa różne wnioski - ten sam błąd. Przypadek? Nie sądzę...
Czy jest jakaś ogólna awaria? Kiedy zostanie przywrócona możliwość składania w/w wniosków?
(nie posiadam żadnych blokerów typu uBlock/Adblock, proxy, vpn na telefonie ani na kompie)
18-04-2023 06:24
Jeśli pojawił się u Ciebie taki błąd, spróbuj proszę wypełnić wniosek z poziomu innej przeglądarki internetowej lub w obecnej wyczyść pliki cookie.
Gdyby to nie pomogło, skontaktuj się proszę z nami na czacie w Moim ING lub telefonicznie: 32 357 00 69. Wtedy na podstawie danych, jeśli będzie taka konieczność, specjaliści będą mogli przekazać zgłoszenie do działu technicznego.
Jeśli zawarłeś umowę IKZE oszczędnościowego internetowo, to możesz od niej odstąpić do 14 dni od zawarcia umowy. Oświadczenie możesz złożyć w placówce.
13-01-2026Chciałem zgłosić problem z niedziałającym skrótem klawiszowym w inpucie kwoty przelewu. Na starszej wersji ekranu przelewu działało to bez problemu. Obecnie jedynie to pole nie pozwala użyć skrótu ctr
... 13-01-2026Czy w przypadku IKZE ma zastosowanie zasada obowiązująca przy umowach zawieranych na odległość, tj. możliwość odstąpienia przed upływem 14 dni od zawarcia bez ponoszenia kosztów? Otworzyłem IKZE oszcz
... 13-01-2026| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 4 |