Odpowiedz

Zmiany widoku w Moim ING

Co wy do jasnej ciasnej narobiliście z podglądem konta oszczędnościowego?! Do niedawna był wyraźny podział środków - takie kwoty mamy na celach oszczędnościowych a tyle na koncie oszczędnościowym. BYŁ WYRAŻNY PODZIAŁ - TYLE WOLNYCH ŚRODKÓW POZA CELAMI OSCZĘDNOŚCOWYMI. A teraz do jasnej ch.....y zlewa się wszystko w jedną kwotę stan środków na koncie oszczędnościowym. Kto i po co sadził paluchy w to?! Było dobrze. Nie, trzeba to sprataczyć. 

Odpowiedz
0 Lajków
Mitchris
Zaprawiony analityk II
Zaprawiony analityk II icon
161
73
05-11-2015
Wiadomość 1 z 3 (6 338 wyświetleń)

Re.: Zmiany widoku w Moim ING

Popieram zdenerwowania. Po co zmienialiście? Teraz wygląda to na jeden wielki bałagan i jest to nieczytelne.
Odpowiedz
0 Lajków
viggen
Główny rachmistrz II
Główny rachmistrz II icon
351
55
03-02-2016
Wiadomość 2 z 3 (6 292 wyświetleń)

Re: Re.: Zmiany widoku w Moim ING

@Mitchris, @viggen: Dziękuję za przesłane uwagi na temat zmiany prezentowania danych w koncie oszczędnościowym i celach oszczędnościowych. Przekazałam opinię do osób, które zajmują się Moim ING. Każda opinia klienta jest dla nas ważna i bierzemy je pod uwagę przy kolejnych zmianach.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
254
47
11-02-2020
Wiadomość 3 z 3 (6 245 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Rozliczenie dywidendy z etf

Witam.. W 2024r otrzymałem dywidendę z etfsp500 w walucie euro. Czy od tej dywidendy był pobrany podatek u źródła, jeśli tak to w jakiej wysokości?

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Błagam ta odpowiedź pokazuje jeszcze większy brak szacunku albo całkowitą niewiedzę na temat tego jak wyglądają wasze procesy od strony klienta lub pośrednika. Jedyne co było możliwe do ogarnięcia to ...

21-04-2025
Re.: Terminy podpisania umowy

Cześć,
przykro mi, że nie znalazł się dla Ciebie termin 😢 Skontaktuj się ze specjalistą, u którego składałeś wniosek - być może będzie mógł coś zrobić w tej sprawie.

21-04-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy