Odpowiedz

Zmiana numeru telefonu i e-maila.

Witam

Założyłem w 2015 konto i z pewnych powodów nie korzystałem z niego, teraz chciałem się zalogować i znam swój login i hasło, ale wyskakuje mi okienko, 

Potwierdzenie
Wpisz kod, który wysłaliśmy Ci SMS-em:

Problem w tym, że od dawna nie korzystam ze starego numeru telefonu, nie mam go.

Czy da się to jakoś załatwić przez internet, czy muszę koniecznie jechać do oddziału ING?
Odpowiedz
0 Lajków
marsgrey21
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
21-04-2021
Wiadomość 1 z 2 (4 875 wyświetleń)

Re: Zmiana numeru telefonu i e-maila.

Jeśli zmieniłeś numer telefonu do autoryzacji i nie masz dostępu do wcześniejszego, to najszybciej możemy go zmienić w naszym oddziale.
Możesz także na naszej stronie internetowej w trakcie nadania nowego hasła zaznaczyć, że nie otrzymałeś kodu SMS i zamawiasz kopertę z jednorazowym kodem do aktywacji bankowości internetowej.
Wyślemy ją na Twój adres pocztą, do 14 dni.
Za jej pomocą raz jeszcze aktywujesz bankowość internetową i wprowadzisz nowy numer telefonu do kodów.
Mamy tylko te dwa rozwiązania.
Następnie po odblokowaniu bankowości internetowej możesz zmienić adres e-mail w zakładce Moje Dane i Dane osobiste.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
DominikaW
Moderator
Moderator icon
249
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 2 (4 793 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Pożyczka

Dzień dobry chciałam zapytać czy przy potrzebie wzięcia 4 pożyczki gotówkowej bank dzwoni do pracodawcy w celu weryfikacji

05-11-2024
Re.: Mozliwość weryfikacji płatności kartą za pomocą SMSa zamiast aplikacji mobilnej

@Alison Możesz zmienić metodę autoryzacji płatności na SMS. Na ekranie ze szczegółami transakcji, wybierz opcję potwierdzenia kodem SMS. Zobaczysz stronę logowania do bankowości internetowej Moje ING...

04-11-2024
Re: Re.: Kredyt na oprocentowanie stałe a wakacje kredytowe

U mnie też wydłużyli,przed chwilą zobaczyłem  w aplikacjiEmotikon: Szczęśliwy

04-11-2024
Najbardziej pomocni użytkownicy