21-04-2021 10:50
Witam
Założyłem w 2015 konto i z pewnych powodów nie korzystałem z niego, teraz chciałem się zalogować i znam swój login i hasło, ale wyskakuje mi okienko,
22-04-2021 11:00
Jeśli zmieniłeś numer telefonu do autoryzacji i nie masz dostępu do wcześniejszego, to najszybciej możemy go zmienić w naszym oddziale.
Możesz także na naszej stronie internetowej w trakcie nadania nowego hasła zaznaczyć, że nie otrzymałeś kodu SMS i zamawiasz kopertę z jednorazowym kodem do aktywacji bankowości internetowej.
Wyślemy ją na Twój adres pocztą, do 14 dni.
Za jej pomocą raz jeszcze aktywujesz bankowość internetową i wprowadzisz nowy numer telefonu do kodów.
Mamy tylko te dwa rozwiązania.
Następnie po odblokowaniu bankowości internetowej możesz zmienić adres e-mail w zakładce Moje Dane i Dane osobiste.
Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?
Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.
12-12-2025Witam,
Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny
... 12-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |