Odpowiedz

Zagubiony terminal

Dzień dobry, ponad miesiąc temu postanowiłem zwrócić terminal. Bank wysłał swojego kuriera po odbiór. Terminal został przeze mnie zapakowany. Kurier przyjechał i zabrał paczkę. Po jakimś czasie ktoś z ING zadzwonił do mnie i oznajmił że terminal do nich nie dotarł, jedynie puste pudełko. Rzekomo kontaktowali się z firmą kurierską i terminala nie znaleźli. Pobrali mi z konta 1500 zł, wcześniej oczywiście o niczym mnie nie informując. Żadnego kontaktu ze strony ING nie było, żeby chociaż wyjaśnić sytuację . Teraz dostałem SMS, że znowu ma niby być pobrana opłata. Na infolinii nic nie wiedzą. Nikt nie chce udzielić kompetentnych informacji. Czy może ktoś pomóc wyjaśnić sytuację?
Odpowiedz
0 Lajków
Piotr87
Nowy w branży I
Nowy w branży I icon
1
0
11-09-2026
Wiadomość 1 z 1 (17 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zagubiony terminal

Dzień dobry, ponad miesiąc temu postanowiłem zwrócić terminal. Bank wysłał swojego kuriera po odbiór. Terminal został przeze mnie zapakowany. Kurier przyjechał i zabrał paczkę. Po jakimś czasie ktoś z...

11-09-2026
Re: Polecam: Poznań

Dziękujemy za super wpis oraz docenienie! Bardzo nas cieszy, że bankowanie z nami przynosi na myśl tyle pozytywnych odczuć.

11-09-2026
Re.: Invis Pay

A Fidesmo Pay? Płatności m.in. zegarkami Honor?

11-09-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy