14-05-2018 08:36
15-05-2018 16:22
Sprawdziłem, że zarówno wyszukiwarka w historii jak również ta widoczna podczas wykonywania przelewu działają poprawnie. Jeżeli w Twoim przypadku jest inaczej to spróbuj proszę w pierwszej kolejności wyczyścić dane swojej przeglądarki internetowej wraz z plikami cookies i sprawdź czy to coś zmieni. Jeżeli nie zauważysz efektu to proszę napisz do nas przez Moje ING i wstaw tam zrzut ekranu z błędem, który masz na myśli. Dzięki temu nasi analitycy będą to mogli dla Ciebie wyjaśnić.
15-05-2018 16:41
Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025Cieszymy się, że już wszystko jest w porządku
Gdybyś potrzebował pomocy zawsze możesz do nas napisać na czacie, po zalogowaniu w Moim ING - chętnie pomożemy.
| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |