03-11-2019 19:49
Witam,
W piątek wieczorem używając E-Urzędu w bankowości internetowej próbowałem założyć firmę.
Wszystko szło dobrze - uzupełniłem wszystkie pola i na samym końcu zostałem poproszony o potwierdzenie utworzenia konta firmowego przez przepisanie kodu SMS - gdy wpisałem kod konto zostało utworzone, jednakże następnie, gdy zostałem poproszony o wpisanie kodu żeby potwierdzić wysłanie wniosku, zaraz po wpisaniu kodu wyskoczył mi błąd 'Nie udało się pobrać danych. Kod błędu: 0000116. Spróbuj ponownie' i jedyne co aktualnie mogę zrobić to wcisnąć 'Dokończ' przy właśnie tym wniosku w historii, jednak błąd cały czas występuje.
Próbowałem od piątku kilkadziesiąt razy 'Dokończyć' wniosek jednak cały czas występuje ten sam błąd - dotyczy się to również aplikacji mobilnej, także po prostu wniosek utknął na tym etapie i nie mogę nic zrobić - dodam że konto firmowe zostało założone.
W załącznikach podsyłam screen z błędu.
Pozdrawiam,
Maciek
05-11-2019 06:39
Opisana przez Ciebie sytuacja wymaga weryfikacji w systemie. Proszę napisz do nas wiadomość przez Moje ING. Przeanalizujemy wówczas Twój wniosek i sprawdzimy co jest powodem tych błędów.
To przyglądajcie się i szybko wprowadzajcie Dzisiaj IKE, ETFy oraz zagraniczne rynki to podstawa. Jeśli się nie mylę, to dzisiaj każda wasza licząca się konkurencja ma wyżej wymienione usługi w swoic
... 27-11-2024Nie chce zakładać nowego wątku.
Naprawcie te bilety. Restart telefonu nie poprawia sytuacji. Zamknięcie całkowicie apki ING również.
Bilet zaraz po zakupie można podejrzeć. Natomiast później (np na żąda
... 27-11-2024To, że ktoś nie umie drukować to od razu argument, że logo ING nie w kolorze? Przecież tylko głównie o logo chodzi.
Jakoś w mBanku mamy w kolorze do dzisiaj
27-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
7 | |
5 | |
4 | |
4 | |
3 |