Odpowiedz

Uzn odsetki skapitalizowane

W dniu dzisiejszym z mojego konta zostały pobrane dwa razy uznaniowe odsetki skapitalizowane. Łącznie na kwotę ponad 40zł. Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi? Z góry dziękuję.
Odpowiedz
0 Lajków
maghdalia
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-09-2020
Wiadomość 1 z 4 (6 543 wyświetleń)

Re.: Uzn odsetki skapitalizowane

W lipcu i w sierpniu naliczyliśmy źle odsetki. Zrobiliśmy to według wyższego oprocentowania, dlatego musieliśmy je poprawić. Stąd korekta na Twoim koncie. Przepraszamy za tę sytuację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
265
48
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (6 310 wyświetleń)

U mnie to samo...

Trochę nie fajnie, że nie idzie za tym faktem jakieś info w powiadomieniach...

HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
6
30-09-2016
Wiadomość 3 z 4 (6 279 wyświetleń)

U mnie to samo. Bardzo nieładnie ze strony banku. Obciążenie na rachunku nie wiadomo za co. To chyba nie problem klienta że odsetki zostały źle obliczone.
wilk2206
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
18-09-2020
Wiadomość 4 z 4 (6 237 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Promocja na Operat szacunkowy

Podobno jest obecnie jakaś promocja na operat szacunkowy wykonany we własnym zakresie przez złożeniem wniosku kredytowego. Gdzie znajdę taką informację?

26-05-2026
Wplata BLIK we wplatomatach ING/Planet Cash

Witam.

Podczas biezacego weekendu nie moglam w trzech wplatomatach wplacic pieniedzy na konto za pomoca blika.

Za kazdym razem po wpisaniu kodu blik operacja zostawala automatycznie odrzucona, nawet nie

...

25-05-2026
Re.: Pożyczka online - problem techniczny

Mam ten sam problem, zgłoszony już prawie 2 tygodnie temu. Do tej pory nie rozwiązany, przykro patrzeć, że dzieje się to już od dłuższego czasu a pomoc techniczna udaje, że nie widzi takiego problemu.

...

25-05-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy