W dniu dzisiejszym z mojego konta zostały pobrane dwa razy uznaniowe odsetki skapitalizowane. Łącznie na kwotę ponad 40zł. Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi? Z góry dziękuję.
W lipcu i w sierpniu naliczyliśmy źle odsetki. Zrobiliśmy to według wyższego oprocentowania, dlatego musieliśmy je poprawić. Stąd korekta na Twoim koncie. Przepraszamy za tę sytuację.
----------------- Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie. Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
U mnie to samo. Bardzo nieładnie ze strony banku. Obciążenie na rachunku nie wiadomo za co. To chyba nie problem klienta że odsetki zostały źle obliczone.
Witam, Nie rozumiem jak w takich nagłych przypadkach jak pieniądze na operację dziecka , bank nie proponuje szybkiego rozwiązania sprawy . W dniu dzisiejszym wpłaciłam 11 400zl . Pieniądze muszę wpłaci...
Posiadam pełnomocnika do konta oszczędnościowego. Gdy próbuje utworzyć cel oszczędnościowy zostaje przekierowany do procesu otwarcia wskazanego konta oszczędnościowego.