Odpowiedz

Uzn odsetki skapitalizowane

W dniu dzisiejszym z mojego konta zostały pobrane dwa razy uznaniowe odsetki skapitalizowane. Łącznie na kwotę ponad 40zł. Czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi? Z góry dziękuję.
Odpowiedz
0 Lajków
maghdalia
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
17-09-2020
Wiadomość 1 z 4 (5 051 wyświetleń)

Re.: Uzn odsetki skapitalizowane

W lipcu i w sierpniu naliczyliśmy źle odsetki. Zrobiliśmy to według wyższego oprocentowania, dlatego musieliśmy je poprawić. Stąd korekta na Twoim koncie. Przepraszamy za tę sytuację.

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
DominikaW
Moderator
Moderator icon
252
47
11-02-2020
Wiadomość 2 z 4 (4 818 wyświetleń)

U mnie to samo...

Trochę nie fajnie, że nie idzie za tym faktem jakieś info w powiadomieniach...

HansHawk
Doradca z ambicjami III
Doradca z ambicjami III icon
36
6
30-09-2016
Wiadomość 3 z 4 (4 787 wyświetleń)

U mnie to samo. Bardzo nieładnie ze strony banku. Obciążenie na rachunku nie wiadomo za co. To chyba nie problem klienta że odsetki zostały źle obliczone.
wilk2206
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
1
18-09-2020
Wiadomość 4 z 4 (4 745 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Kategorie wydatków dla kont firmowych

Witam,

dla kont osobistych istnieje możliwość kategoryzowania wydatków (edukacja, zdrowie, samochód, itp), natomiast nie ma czegoś takiego dla kont firmowych. Jedyne co jest to "wpływ", "wydatek" i "n

...

18-02-2025
Re.: Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Żeby kredyt skrócił się o jedną ratę, to musisz tę ratę nadpłacić, czyli nadpłata musi wynosić tyle, ile wynosi część kapitałowa Twojej raty, albo nawet trochę więcej.

17-02-2025
Nadplacdnie kredytu a zmniejszenie lat do spłaty

Witam. W lutym zapłaciłem pierwszą ratę. Chciał bym nadpłacać kredyt co miesiąc po 1000 zł i zmniejszać lata do spłaty . Ratę mam 1360 zł. Na próbę nadpłat nadpłaciłem 100 zł. W aplikacji wybrałem opc...

17-02-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy