30-07-2020 15:34
Witam,
czy jest możliwość wyświetlenia gdzieś sumarycznej wartości środków na kontach z uwzględnieniem kont walutowych (biorąc na przykład średni kurs z danego dnia)? Albo chociaż wyświetlenie sum dla wszystkich walut w jednym miejscu?
* Na stronie głównej mamy wartość w PLN + przeskakujące (co jest wyjątkowo denerwujące) wszystkie waluty poniżej
* w "Moje finanse" są wszystkie konta, wiec trzeba sumować ręcznie
Wydaje mi się, że najlepiej takie podsumowanie byłoby zrobic właśnie w "Moje finanse" - na dole dodać sumy dla wszystkich walut a poniżej przybliżoną wartość całości.
Byłoby to dodatkowo praktyczne po wprowadzeniu możliwości podgladu kont z innych banków.
31-07-2020 15:43
@wojciech Rozumiem Twój pomysł. Nie jest to jednak takie proste. Jeśli przyjmiemy zły kurs, moglibyśmy wprowadzić kogoś w błąd. Niestety, w finansach należy być dokładnym. Nie jest możliwe zatem prezentowanie czegoś "na oko"
31-07-2020 21:27
To chociaż tabelka z podsumowaniem i sumą dla poczególnych walut? Aktualnie przy kilkunastu kontach widok "Moje finanse" jest średnio przydatny.
A co do przelicznika i "musimy być precyzyjni" - przecież ING jest bankiem, machnijcie jedną czy dwie gwiazdki, mały druczek i już - będzie jak w życiu codziennym w kontaktach z bankiem :-P
01-08-2020 20:50
Dziękujemy, że podzieliłeś się z nami swoim pomysłem. Twoją sugestię przekazałam do zespołu zajmującego się funkcjonalnością bankowości internetowej.
Zależy nam, aby nasza bankowość i wszystkie komunikaty były jasne, czytelne i przejrzyste. Zatem, pomysł z kilkoma gwiazdkami i odnośnikami nie brzmi najlepiej
Od złożenia kompletu dokumentów czas na rozpatrzenie wniosku to 21 dni roboczych. Rozpatrujemy je tak szybko jak to możliwe.
Jeśli do tej pory nie otrzymałaś decyzji, skontaktuj się proszę ze swoim do
Nie wiem czy się dobrze rozumiemy. Sprecyzuję Chciałabym zawnioskować o wypłatę drugiej transzy kredytu ale według kosztorysu mogę wykazać około 70% wykorzystania środków z pierwszej transzy. Po pros
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
20 | |
19 | |
16 | |
15 | |
13 |