03-04-2018 11:32
Wyłączyłem jeden dodatek w Firefoxie i problem ustąpił: ten dodatek to Evernote Web clipper
06-04-2018 19:35
Mam dokładnie tak samo, od około tygodnia nie mogę zalogować się do banku przez FF. Żadne z opisanych rozwiązań u mnie nie skutkuje. Strona nie otwiera się i tyle. Proszę o interwencję, bo widzę, że nie jestem sama...
06-04-2018 22:33
Tak jak pisałem u mnie pomogło wyłączenie jednego dodatku, próbowała Pani? Proponuję aby Pani wybrała z menu po prawej stronie "Dodatki" a później wybrała "Rozszerzenia" i wyłączyła chwilowo wszystkie rozszerzenia klikając na przycisk "Wyłącz". Następnie należy całkowicie zamknąć Firefox (nie zminimalizować) i uruchomić ponownie i wtedy sprawdzić czy można przejść do ekranu podawania loginu. Jeśli to pomoże a ma Pani kilka dodatków to można wyczaić który konkretnie dodatek blokuje stronę ING.
Pozdr.
26-04-2018 22:56
U mnie tez nie da sie zalogowac do ING.
Windows10 Enterprise
Przegladarka: Firefox Nightly 61.0a1 (2018-04-26) 64bit
Dodatki: AD Block PLus
Flash: Shockwave Flash 27.0 r0
- wyczyszczenie cache'a przegladarki i Javy nic nie dalo
- wylaczenie AdBlock rozwiazalo problem
Uwaga: nie ma koniecznosci calkowitego wylaczania dodatku. Wystarczy wylaczyc go dla witryny: ing.pl - wtedy tez mozna sie zalogowac.
POzdrawiam
Marcin
W przegladarce Chrom - wszystko dziala
27-04-2018 14:05
U mnie problemem jest dodatek uBlock Origin z filtrami EasyPrivacy. Reguła
/dtm/*/satellitelib-
blokuje jeden ze skryptów używanych przez stronę logowania.
28-04-2018 10:19
Dokładnie to samo co danadam - problem powodował dodatek uBlock Origin - wyłączyłem go na stronie logowania i wszystko działa.
@danadam - dzięki za trafną podpowiedż !!
07-05-2018 10:40
@danadam @Toolmaniac Kłopot z otwieraniem strony logowania na Firefoxie powoduje dodatek uBlock Origin.
Jeśli go wyłączysz, strona będzie działać prawidłowo.
Nie wspieramy takich dodatków na ten moment. Zalecamy wyłączenie go dla naszej strony.
08-05-2018 09:01
No właśnie tak zrobiłem o czym napisałem w moim poście
Pozdrawiam
Czy ING planuje do swojej księgowości zaimplementować model działalności nierejestrowanej?
17-11-2024Z komunikatu wynika, że kwota nadpłaty jest ciągle za niska. Nie skrócisz okresu kredytowania, jeśli nie można obciąć przynajmniej jednej raty. A żeby można było obciąć jedną ratę, musisz nadpłacić pr
... 17-11-2024Popieram przedmówcę i z dużym rozczarowaniem przyjmuję taką wiadomość.
Widziałem również odpowiedź co do programu "Orlen w Portfelu".
Natomiast za każdym razem informacja od Banku brzmi "nie przystępuj
... 17-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
13 | |
10 | |
6 | |
5 | |
5 |