26-11-2015 02:04
Witam.
Proszę o informację jak utworzyć stałe zlecenie w nowej odsłonie bankowości internetowej.
Nigdzie nie mogę znaleźć tej opcji.
pozdrawiam
26-11-2015 12:48 | Edytowano: 26-11-2015 12:48
Po zalogowaniu się do systemu należy przejść do modułu Wykonaj Transakcję i wypełnić standardową formatkę przelewu. Jako Czas realizacji należy wybrać Stałe zlecenie i uzupełnić dane dot. częstotliwości i okresu trwania stałego zlecenia.
14-11-2016 11:58
A jak można utworzyć stałe zlecenie z konta oszczędnościowego?
Przy przelewie z konta oszczędnościowego formatka jest znacznie uproszczona, między innymi nie zawiera checkboxa "Stałe zlecenie".
15-11-2016 11:53
@LechP Z Otwartego Konta Oszczędnościowego nie możesz zlecić stałego zlecenia. Możesz robić przelew własny lub zwykły z odroczonym terminem.
Prawdą jest, że przestępcy potrafią nadpisać nadawcę wysyłanego SMSa, który będzie wyglądał jak wysłany z ING. Jednak nie potrafią wysłać w imieniu banku kodu autoryzacyjnego, którego można użyć w apl
... 06-12-2025Trudno nam się tutaj odnieść do Twojej sprawy. Natomiast jeśli nie zgadzasz się z odpowiedzią na reklamację, to możesz się od niej odwołać. Możesz też napisać do nas na czacie, po zalogowaniu w Moim I
... 06-12-2025Trafiłem na ten temat w "społeczności ING " bo szukam rozwiązania problemu . Też spotkała mnie blokada konta przez brak oświadczenia. Zablokowane konto - na początku to się z tego śmiałem ale teraz
... 06-12-2025| Użytkownik | Liczba Lajków |
|---|---|
| 14 | |
| 13 | |
| 12 | |
| 4 | |
| 3 |