26-11-2015 13:25
Cześć,
nadal chyba nie ma możliwości wykonywania przelewów walutowych w nowej bankowości. Macie jakiś deadline na ten modul?
Z góry dzięki za info,
DB
27-11-2015 10:00
Możliwość wykonywania przelewów walutowych za pośrednictwem Mojego ING udostępnimy na kolejnym etapie prac. Nie możemy jeszcze jednak potwierdzić konkretnej daty.
28-11-2015 09:27
Swoją drogą - po co udostępniać nową platformę, gdy nie jest jeszcze gotowa? Jedyne co możecie osiągnąć, to zniechęcenie użytkowników. Opcja wykonywania przelewów walutowych jest mi niezbędna i chociaż jestem zwolennikiem zmiany interfejsu ING Bank Online, to wprowadzenie nowego wyglądu jedynie po to, żeby następnie czekać na wprowadzenie podstawowych funkcji (przecież dokonywanie przelewu to najbardziej podstawowa funkcja systemu internetowego!) jest kompletnie pozbawione sensu. Pozostaje jedynie niesmak.
30-11-2015 12:01
01-12-2015 09:47
A może lepiej i prościej byłoby jednak przygotować nowy system w całości, następnie udostępnić go wszystkim i pozwolić równolegle przez jakiś czas (tak jak teraz przez rok) na funkcjonowanie obu systemów? Robiąc to w taki sposób, jaki zrobiło to obecnie ING, jedynie można zrazić i zniechęcić sporą grupę użytkowników - a bo przelewy EUR nie działają jeszcze, a bo nie ma dostępu do konta firmowego a to jeszcze szereg innych niedoróbek o czym na bieżąco piszą użytkownicy zarówno forum jak i FB.
Może i poszli inną drogą niż mBank, ale równie dziwną i zniechęcającą.
01-12-2015 14:37
Nowy system wdrażamy etapami, dlatego przynajmniej do końca 2016 r. będziecie mieli dostęp do obu systemów (Moje ING i ING BankOnline).
Pracując w ten sposób, możemy na bieżąco śledzić wasze opinie i wprowadzać ewentualne poprawki.
Cały czas będziemy rozwijać i ulepszać naszą bankowość internetową.
Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
15 | |
9 | |
6 | |
5 | |
5 |