Odpowiedz

Przelew europejski

Dzień dobry,

dokonałam przelewu europejskiego z konta osobistego Direct z dodatkową opłata za pilna tranzakcje. A przelew znalazł się na liście oczekujących. Czy to oznacza, że zostanie zrealizowany następnego dnia, ponieważ przelewu dokonałam po godzinie 14:30?

ala1093
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
12-07-2016
Wiadomość 1 z 3 (8 094 wyświetleń)

Re.: Przelew europejski

[ Edytowane ]

Dodam, że pieniądze nie zostały pobrane z konta

Odpowiedz
0 Lajków
ala1093
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
3
1
12-07-2016
Wiadomość 2 z 3 (8 091 wyświetleń)

Re.: Przelew europejski

ala1093 pisze:

Dzień dobry,

dokonałam przelewu europejskiego z konta osobistego Direct z dodatkową opłata za pilna tranzakcje. A przelew znalazł się na liście oczekujących. Czy to oznacza, że zostanie zrealizowany następnego dnia, ponieważ przelewu dokonałam po godzinie 14:30?

Abyśmy zaksięgowali przelew pilny, w tym samym dniu, należy go zlecić do godziny 14:00 w dniu roboczym. 
Jeżeli zleciłaś go po godzinie 14:00, zaksięgujemy go w najbliższym dniu roboczym.

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
AgnieszkaS
Były moderator
Były moderator icon
408
112
12-10-2015
Wiadomość 3 z 3 (8 009 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Zamknięcie IKZE bez wpłat

Dzień dobry,
czy za zamknięcie IKZE przed upływem 12 miesięcy na które nie zostały dokonane żadne wpłaty zostanie pobrana prowizja za zwrot?

13-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Dziękujemy za opinię. Przekazałem ją do zespołu odpowiedzialnego za naszą bankowość.

12-12-2025
Re: Powrót do starego wyglądu bankowości - AKTUALNA TO STRZAŁ W KOLANO!

Witam,

Proszę o powiększenie pola tekstowego "Tytuł" oraz "Nazwa i adres odbiorcy", tak jak to było w starej wersji, a najlepiej umożliwienie opcji powrotu do starego interfejsu. Ten jest nieintuicyjny

...

12-12-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy