Odpowiedz

Przelew blik

Witam,
w niedzielę wykonalam przelew przez blik na numer telefonu, który nie jest połączony z nim. Kwota nie wróciła do mnie ani nie doszla do adresata, chociażby przez informację smsową. W jakim czasie kwota wróci do mnie?
Odpowiedz
0 Lajków
julialtnc
Doradca z ambicjami I
Doradca z ambicjami I icon
1
0
02-09-2019
Wiadomość 1 z 2 (8 591 wyświetleń)

Re: Przelew blik

Jeżeli odbiorca nie ma przypisanego numeru telefonu do platformy BLIK, to powinien otrzymać od nas wiadomość sms z kodem potrzebnym do odbioru przelewu na naszej stronie. Jeżeli nie wykorzysta tego kodu do 48 godzin, to pieniądze wrócą automatycznie na Twoje konto. 

Jeśli podoba Ci się moja odpowiedź, daj mi lajka.
Jeśli odpowiedź Ci pomogła, zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Odpowiedz
0 Lajków
ŁukaszW
Były moderator
Były moderator icon
699
231
12-10-2015
Wiadomość 2 z 2 (8 531 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Konto firmowe - Apple Pay na macOS 26 Tahoe

W tym temacie proszę skontaktuj się z nami na czacie w bankowości internetowej. Specjaliści firmowi dostępni są w dni robocze w godzinach: 8:00-18:00. Sprawdzimy informacje o Twojej karcie, a jeśli bę

...

18-11-2025
Re.: Hasło maskowane / partial password

Akurat atakowanie menedżerów haseł jest kompletnie nie na miejscu, ba inne banki zalecają ich stosowanie, taki tam "mało znany bank" PKO BP - cytat z ich strony "Dlaczego warto korzystać z menedżera h

...

18-11-2025
Konto firmowe - Apple Pay na macOS 26 Tahoe

Witam,

zmieniłem starego MacBooka Pro z 2015 r. na nowego MacBooka Air 15 i mam problem z ponownym dodaniem kart firmowych do Apple Pay. Po zmianie komputera na nowy, co wiązało się w moim przypadku z

...

18-11-2025
Najbardziej pomocni użytkownicy