17-04-2023 16:22
Cześć. Potrzebuję w najbliższym czasie założyć profil zaufany.
Niestety próbując założyć go poprzez stronę banku wyświetla mi się komunikat "Dane, które posiadamy nie są wystarczające do utworzenia profilu zaufanego"
18-04-2023 16:30
Bardzo możliwe, że to powód tego komunikatu. Aby założyć profil zaufany w naszym banku, konieczna jest weryfikacja osobista w placówce bankowej. Jeżeli założyłeś konto internetowo, to powinieneś udać się do placówki i zweryfikować swoją tożsamość. Wtedy kłopot nie powinien się pojawiać. Możesz potwierdzić tę informację na czacie po zalogowaniu w Moim ING bądź na infolinii, pod numerem 32 357 00 69.
@MateuszS:Podaj nam proszę dokładny model iPad'a jakiego posiadasz wraz z numerem systemu iOS jaki posiadasz. Przyjrzymy się temu.
Model: iPad 11 A16 (11. gen., 2025) 128 GB Wi-Fi
iOS: najnowszy dostęp
... 14-07-2026Rozumiem, że nowy wygląd karty może budzić mieszane odczucia, zwłaszcza jeśli byłeś przyzwyczajony do poprzedniej wersji. Przekazałam Twoje uwagi do odpowiedniego zespołu. Każda opinia klientów jest d
... 14-07-2026Dzień dobry. Dostałem nową KARTĘ przedpłaconą. KARTĘ??? Czy tylko ja mam wrażenie, że to postępujące dziadostwo??? To jakaś przywieszka z ceną, cienka i giętka, mało czytelna i jakby pusta, CO TO JEST
... 14-07-2026