Odpowiedz

Profil zaufany problem

Witam. Czy koniec ważności  dowodu osobistego za 60 dni może być powodem odmowy założenia profilu zaufanego. Wyskakuje komunikat o uzupełnienie danych osobistych

Odpowiedz
0 Lajków
janszy
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
10-03-2021
Wiadomość 1 z 4 (4 289 wyświetleń)

Re: Profil zaufany problem

Jeżeli masz ważny dowód to możesz założyć Profil zaufany. Proszę, sprawdź, czy Twoje dane są aktualne, czy masz złożone oświadczenia o rezydencji podatkowej. Możesz to zrobić w Moim ING po wybraniu ikony ludzika -> Moje dane -> Dane osobiste. Jeżeli nadal będzie pojawiał się kłopot, napisz do nas na czacie. Czat znajdziesz na dole strony w Moim ING.

Odpowiedz
0 Lajków
DamianB
Były moderator
Były moderator icon
108
21
14-12-2020
Wiadomość 2 z 4 (4 239 wyświetleń)

Mam ten sam problem. Nagle dane osobowe bankowi się " przestały podobać" i profil jest niedostępny. Czat czy telefon do konsultanta to tylko strata czasu. Nic nie potrafią pomóc no poza przyjęciem reklamacji.
Odpowiedz
0 Lajków
mawegner
Nowy w branży II
Nowy w branży II icon
1
0
01-04-2021
Wiadomość 3 z 4 (4 096 wyświetleń)

Przykro mi, że tak uważasz. Jeśli przyjęliśmy reklamację w tej sprawie, to na tej podstawie postaramy się to szczegółowo wyjaśnić. 

-----------------
Moja odpowiedź Ci pomogła? Zaakceptuj ją jako rozwiązanie.
Jeśli chcesz szybciej uzyskać odpowiedź, zachęcamy Cię do kontaktu na czacie w Moim ING lub skorzystania z Wirtualnego Asystenta.
Odpowiedz
0 Lajków
IlonaU
Moderator
Moderator icon
1144
226
07-06-2017
Wiadomość 4 z 4 (4 051 wyświetleń)
Ostatnie wpisy na forum
Re: Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Naszą aplikację możesz zainstalować jedynie z autoryzowanego sklepu Google Play lub AppStore. Na ten moment nie planujemy zmian w tym temacie. 

12-03-2026
FWK a refinansowanie

Korzystam z FWK w innym banku. Czy mogę przenieść kredyt do ING?

12-03-2026
Re.: Aplikacja ING na systemach AOSP, bez Google Play Services.

Dzień dobry, jak dziś wygląda podejście banku do sprawy?

Jest coraz większa nisza na telefony "degoogled" oraz telefony oparte na Linuksie, polski Mudita, fińska Jolla, holenderski Fairphone, niemiecki

...

12-03-2026
Najbardziej pomocni użytkownicy