10-03-2021 19:04
Witam. Czy koniec ważności dowodu osobistego za 60 dni może być powodem odmowy założenia profilu zaufanego. Wyskakuje komunikat o uzupełnienie danych osobistych
11-03-2021 19:29
Jeżeli masz ważny dowód to możesz założyć Profil zaufany. Proszę, sprawdź, czy Twoje dane są aktualne, czy masz złożone oświadczenia o rezydencji podatkowej. Możesz to zrobić w Moim ING po wybraniu ikony ludzika -> Moje dane -> Dane osobiste. Jeżeli nadal będzie pojawiał się kłopot, napisz do nas na czacie. Czat znajdziesz na dole strony w Moim ING.
01-04-2021 20:10
02-04-2021 20:20
Przykro mi, że tak uważasz. Jeśli przyjęliśmy reklamację w tej sprawie, to na tej podstawie postaramy się to szczegółowo wyjaśnić.
Ofertą kredytów hipotecznych zajmują się nasi eksperci hipoteczni w placówkach banku. Na kontakt z naszym specjalistą możesz umówić się w Moim ING. Po zalogowaniu do Mojego ING proszę wybrać: Pomoc i
... 14-11-2024Nie mamy takich zgłoszeń. Proszę, zrestartuj telefon. Jeśli sytuacja będzie się powtarzać, napisz do nas na czacie w bankowości internetowej. Przyjmiemy zgłoszenie techniczne.
13-11-2024Dzień dobry,
czy ING udziela kredytu hipotecznego na budowę domu na działce ze służebnością gruntową niewielkiego obszaru tej działki?
Pozdrawiam
14-11-2024Użytkownik | Liczba Lajków |
---|---|
18 | |
9 | |
7 | |
7 | |
5 |